Capitolul 22

64.8K 2.1K 435
                                    

Ne-am asezat cu totii pe scaunule aliniate si lipite de perete langa usa biroului directoarei.

-Ok, zice secretara care inca pare simpatica, mai ales ca are ochii aceia mari si parca neajutorati. Kristen? Tu esti prima.

Kristen, fata care are cicatricea pe care si-a facut-o in forma de plus se ridica de pe scaunul ei. Privirea sa nervoasa nu se duce de la Harry la mine. L-am prins mai tare de mana pe Harry in timp ce fata a trecut prin fata noastra si ochii ei ma priveau cu pura ura.

Harry nu s-a uitat la ea, prefacandu-se ca nici nu e acolo si asta ma facut usor suparata. Nu asa tratezi o fata care isi face rau din cauza ca tu o respingi.

Am ignorat chestia asta cu Kristen si privirea mi-a cazut pe Jessica. Se uita la mine "discret" si avea un zambet amuzat iar ochii ei ii tot cadeau pe mana mea impreunata cu a lui Harry. Mi-am mijit ochii la ea, incercand sa imi dau seama ce spune mintea aia a ei dar degeaba. Doar isi bate joc de mine iar eu o las sa castige.

-Esti ok? ma intreaba Harry cand imi vede tensiunea de pe fata.

-Nu, ii zic sincer. Harry, nu mint prea bine.

Harry a chicotit usor, scuturandu-si capul.

-Nu iti fa grij, nu o sa trebuiasca sa minti foarte tare, vorbeste in liniste, uitandu-se discret la secretara care se uita pe foaia ei. Trebuie doar sa spui ca nu sti nimic si sa inventezi unde ai fost si vei spune ca ai fost cu mine, ok?

-Da, ii zic si dau din cap. Sper sa fie totul bine.

-O sa fie, ai sa vezi, zice si isi lipesc usor buzele de obrazul meu.

Isi lasa barbia pe umarul meu, uitandu-se la mine cu ochii sai frumosi.

-La ce te holbezi? il intreb in gluma si ii zambesc.

-La ceva frumos, spune zambind.

Imi intoarce fata spre el si isi lipeste buzele de ale mele. Oh, nu cred ca am sa ma satur de saruturile astea. Cand ne-am desprins din sarut privirea mi-a cazut iar pe Jessica care se uita la mine si Harry, inca zambid amuzata de ce se inamplat. Am oftat si mi-am luat privirea de la ea. Nu o baga in seama Claire, vrea doar sa te enerveze pentru ca e o scorpie. Harry si-a intors usor si el fata spre Jessica iar buzele lui au mimat un cuvant si avea dintii inclestati.

Usa de la biroul directoarei s-a deschis iar noi toti ne-am intors capetele in partea stanga. Kristen a iesit din birou cu o fata simpla, nu parea ca ar fi plans sau ceva dar nici nu vad de ce ar face-o.

-Ok, zice secretara in timp ce Kristen se aseza pe scaunul ei de langa Jessica. Harry.

Harry isi inclesteaza dintii iar si imi zambeste. Era emotionat sau ceva? S-a ridicat in picioare si s-a uitat in dreapta la prietenii lui si Jessica. Nu stiu ce a zis sau ce a mimat fata lui pentru ca nu puteam vedea din unghiul asta dar clar a exprimat ceva.

-Vin imediat, zice Harry si se apleaca sa imi ofere un sarut pe buze rapid.

-Ok, ii zic si ii dau drumul la mana, incomoda ca trebuie sa raman singura cu prietenii lui Harry, Kristen si Jessica.

Harry a intrat in birou dar nu inainte sa arunce o privire serioasa spre prietenii lui. Usa sa inchis in urma lui iar eu am inceptu sa ma simt pe ca pe un teren de lupta, fara armura sau arme.

-Eu vin imediat, zice secretara in timp ce isi verifica usor panicata niste foi.

Secretara porneste pe holul gol si trece coltul, acum simtindu-ma si mai rau. Jessica a ras puternic, lucru care ma facut sa imi intorc fata spre ea. Se uita la mine si isi scutura capul, inca razand.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum