Capitolul 17

79.1K 2.5K 1.2K
                                    

Mi-am deschis ochii, lumina puternica de soare de afara intrand in camera. Zambesc cu ochii inchisi cand vad soarele frumos pe care il iubesc. Imi ridic capul brusc cand imi reamintesc unde sunt si ziua de ieri. Ma uit in dreapta si in stanga si Harry nu afla in patul lui. Oh, eu chiar am dormit in patul lui, deci nu am visat. Am crezut ca am sa ma trezesc din vis in camera mea. Mi s-a parut un vis pentru ca Harry a spus niste cuvinte pe care nu am crezut ca el o sa le spuna. Cum ar fi ca nu sunt ca celelalte fete. Nu stiu cat de tare imi zicea adevarul dar imi placea sa aud asta iesind din gura lui.

Mi-am dat jos patura neagra de pe mine si m-am asezat in sezut la marginea patului. Ma uit in jos la tinuta mea si mi se pare inca ciudat sa ii port hainele largi ale lui Harry dar pot sa jur, nu am dormit niciodata mai comod. Hainele astea sunt comode iar eu mereu dormeam cu pantaloni scurti si un maieu stramt. Cine ar fi crezut ca daca porti haine de baiat dormi mai placut?

Ma ridic in picioare si imi duc mana la cap, intalnind bandajul. Nu tresar asa de tare ca si ieri dar tot durea. Sunt curioasa cum arata dar nu vreau sa il dau jos si sa se infecteze sau ceva de genul. Rana probabil inca este deschisa.

Merg cu pasi rapizi spre baie si merg in fata oglinzii mari. Bandajul pare inca perfect si nu s-a miscat sau ceva de genul asta. Privirea imi cade pe gatul meu iar eu il arcuiesc, uitandu-ma mai atent. Niste urme neclare dar vinete si usor rosii de dintit erau pe partea mea dreapta a gatului. Am facut ochii mai mari si mi-am dus mana acolo. Ma durea usor si am inceput sa mi se faca greata cand mi-am reamintit ca Ethan ma muscat cu putere de gat inainte ca Harry sa ma salveze.

Harry. El unde e?

Las vanataia urata de la gatul meu si ma spal pe maini, cumva scarbita ca am atins locul unde saliva creaturii alea ma atins. Imi dau si cu apa pe fata si ma sterg cu un prosop alb, gros si pufos si ies pe usa baii. Camera lui Harry inca este goala si nu stiu ce ar trebui sa fac? Sa il caut prin casa sau sa il astept? Daca a plecat din casa lui. Oh doamen, cat e ceasul? Am scoala.

Am fugi panicata spre noptiera, acolo unde telefonul meu se afla si il deblochez folosind parola si ma uit la ceas. Ora 11 dimineata. Trebuie sa glumesti. Nu, trebuie sa iti bati joc de mine. Azi am idiotul ala de club de literatura si eu nu pot sa lipsesc azi. Jur, il las fara par pe cretul ala.

Ies pe usa cu dintii inclestiati si telefonul in mana mea stanga. Ce dracu este cu acest copil? Imi spune sa raman peste noapte la el pentru a ii multumii ca ma salvat pentru a doua oara si el nu ma duce la scoala cand stie foarte bine ca am lipsit prea mult? Il omor.

Holul pe care eram era mare si frumos. Cu niste becuri frumoase pe tavanul inalt. Pe jos era acelas parchet ca in camera lui Harry si la fel de lustruit. Am facut nesigura pasi pe singura parte pe care puteam sa merg. Aparent camera lui Harry era cea din capatul holului asa ca numai in dreapta o pot lua. Pe peretii holului sunt mai multe usi si din acelas model ca si a lui Harry.

Fac la stanga pe hol si ajung in fata unor scari mari si frumoase care duc la urmatorul etaj de jos. Ma uit peste balustrada si imi dau seama ca sunt la etajul 2. Woah, casa asta e mare rau.

Holurile erau si ele la fel de ordonate ca si camera lui Harry. Sunt la etajul unu si peste tot e la fel de curat. Nu imi imaginez un Harry si prietenii lui locuind cu adevarat aici. Sunt la scarile care ar trebuii sa dea la parter si eu tot nu sunt sigura daca ar trebuii sa le cobor dar imi reamintesc ca am lipsit iar de la ore din cauza lui asa ca pasesc increzatoare pe trepte. Nu am vazut pe nimeni pana cum in casa si sper sa nu fi plecat Harry si sa ma fi lasat singura in mijlocul campului ca jur ca il jupoi de viu.

Am ajuns si la parter si in fata mea era o usa dubla, groasa si dintr-un lemn inchis. De o parte si de alta a usii era un geam mare care arata spre camp. Intimitate sau nu mie mi-ar placea sa am la ce sa ma uti cand ma uit pe geam.

Ma uit in dreapta si stanga, nestind sigura unde sa merg si aleg stanga, lasandu-ma pe mana instinctului. Parterul era si mai frumos ca restul casei din cate am vazut. Plante frumos taiate si verzi erau la aproape fiecare colt iar langa ele cate o canapea comoda de o persoana.

In stanga si in dreapta mai erau si alte usi si eu eram complet sucita. Ce e cu toata casa asta si de ce asa de mare? Am prins cel mai mare noroc din lume si am ajuns langa usa mare a bucatariei. Eram in prag si Harry impreuna cu prietenii lui erau imprastiati prin bucatarie, fiecare cu cate o cana de cafea in mana. Cand Harry ma vazut a zambit dar cand mi-a vazut fata nervoasa zambetul ia disparut.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum