Capitolul 26

76.9K 2.1K 702
                                    

-Iubire, hai sa te duc acasa, zice Harry care incearca sa ma traga de mana.

-Nu, inca unul, zic in dorinta sa mai beau putin.

Ma simteam asa de bine si apare Harry sa imi streice starea. Stateam la marginea padurii si eram linistata si beam cateva pahare de bere iar Harry, bum, apare si imi strica tot cheful.

-Acasa, acum, zice si ma trage usor spre masina.

-Nu merg acasa si nu cu tine, zic si dau cu un picioar in pamant, imitand un copil razgaitat.

Harry a oftat si am scos un icnet cand ma tras in sus, asezandu-am pe umarul lui si tinandu-ma bine de picioare.

-Harry, jur ca daca nu imi dai drumul am sa.. am sa te lovesc, ii spun si ii dau usor cu pumnii in spate.

-Sa ma lovesti? Multa bafta, zice Harry si chicoteste.

-Dar ce e cu tine, lasa-ma impace, ii spun artagoasa.

-Nu ar mai trebuii sa bei in viata ta, zice si isi pune mana me fundul meu, ciupindu-ma si facandu-ma pe mine si imi duc mana la gura si sa tip usor. Faci urat la alcool.

-Sti ce, am sa beau daca vreau, am sa fac ce vreau nu trebuie sa iti pese tie, ii spun si ii dau cu degetul in spate. Si ala urat esti tu.

Harry rade si ma asezat in jos cand am observt ca ne-am indeparat putin de multimea care inca petrecea prin jurul focului. M-am intors dar sincer, daca nu ma prindea bratul puternic al lui Harry cred ca as fi cazut. Masina lui se afla in spatele meu si eu mi-am dat seama ca vroia sa placam.

-Nu, zic si incerc sa ies din bratele lui dar nu reusesc. Nu vreau acasa.

-Oh, nu am planuit cu adevarat sa mergem acasa, zice si ma lipeste de masina, el asezandu-se pe mine.

Harry si-a lipit buzele de ale mele si nici nu stiu de ce dar nu l-am respins. Mana lui a ajun pe sub bluza mea, gadilandu-mi usor pielea fina. Buzele lui au coborat la obrazul meu si la gat, trasand linii cu varful limbii lui fierbinti in comparatie cu pielea mea rece.

-Mi-e firg, zic ca un copil mic, incercand sa trag mai tare geaca pe mine.

-Se rezolva, zice Harry si isi pune bratul in jurul meu.

Ma trage de pe masina si deschide portiera din spate, eu intrand imediat.

-Stai, zic cand Harry a inchis portierta. De cand are masina ta bancheta in spate?

-Asta e alta masina, zice Harry iar eu imi ridic privrea, uitand-ma mai atent la masina care seamana perfect cu cealalta masina a lui.

Si asta pare la fel de scumpa ca cealalta si brusc, imi reamintesc ca atunci cand am fost sa avem cina la el acasa, cina pe care nu am mai terminat-o, am vazut in garajul lui ca avea mai multe masini negre. Serios acum, cate masini are?

Buzele lui Harry au ajuns iar peste ale mele, lucru care brusc, ma incalzit. Mainile lui au ajuns peste coapsele mele si mi-a dat UGG-urile mele jos din picioare cu usurinta. Mi-a tras picioarele si nu stiu cum am ajuns cu ele incolacite in jurul lui. Am ajuns intinsa pe bancheta, picioarele mele inca find incolacite in jurul lui, iar Harry statea in genunchi, aplecat peste mine.

Limba lui o rotea pe a mea de brusc, mi s-a facut prea cald. Sincer, nu mai inteleg, intr-un minut ne certam iar in altul ajunge peste mine in spatele masinii lui.

Harry a ridicat marginea bluzai mele pana cand asta a ajuns pe jos prin masina. Harry s-a aplecat spre pieptul meu si la sarutat, buzele lui simtindu-se asa de perfect peste pielea mea. Mi-am asezat mainile in carliontii lui intunecati si i-am strans in pumn, tragand usor de ei, lucru care il face sa scoata un geamat infundat.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum