Capitolul 36

67.4K 1.9K 547
                                    

 -Claire, vreau sa fi acasa inainte de ora 9, ai inteles? ma intreaba tata iar eu doar imi dau ochii peste cap.

Este ora 6 si merg la un film, cu un prieten, nu la o intalnire, iar eu cu greu l-am convins pe tata sa ma lese sa ies din casa. Imi bag telefonul in geanta dupa ce am verificat cesul. Jack ar trebuii sa fie aici in 5 minute.

-Foarte bine ca iesi si cu alte persoane, spune tata spre mine iar eu imi dau ochii peste cap.

Tata a vazut ca cel care ma lasat astazi in fata casei a fost Harry si a fost asa de dur si enervant cu mine toata ziua doar din cauza asta. Nu am apucat sa vorbesc cu nesuferita de Nicol despre cum a putut ea sa accepte banii de la iubitul meu pentru ca a fost toata ziua plecata la clubul ei de carte, dar eu stiu foarte bine ca se aduna cu alte snoabe la un ceai si barfesc toata ziua despre cum poate vremea in Londra sa fie si despre ce poarta vecina de peste drum.

-Tata, sunt impreuna cu Harry, ok? Iar eu ies cu un amic la un film, nu vreau sa iti imaginezi lucruri, te rog, ii spun si sper asa de tare ca el sa nu il menzionete pe Harry de fata cu Jack.

-Claire, ce nu intelegi? Trogloditul asta vrea doar sex, tu sti ce inseamna asta? ma intreaba, eu aproape razand ca el chiar a ghicit gandurile lui Harry, vechile ganduri.

-De ce nu poti doar sa accepti ca nu imi face nimic rau? il intreb frustrata, referindu-ma la Harry.

-Claire, draga mea, ai sa ajungi si tu cu atatea tatuaje si nu m-as mira daca te-as vedea si la inchisoare, spune si ridica in aer mainile sale, disperat ca eu nu inteleg cu "adevarat" ce se intampla.

-Dar tu chiar nu poti avea incredere in mine, nu? Nu sunt o idioata tata, pot avea control asupra mea si nu las pe nimeni si nimic sa ma schimbe, sunt tot eu si asa vroi ramane, il mint pe jumatea pe tatal meu in fata.

E adevarat, m-am schimbat si este numai din vina lui Harry dar nu m-am schimbat numai in rau. Am invatat sa iau atitudine, pana acum inghiteam atatea lucruri, fara sa am un cuvant de spus. 

-Claire, nu spunt ca ai fi idioata, stiu ca esti inteligenta si desteapta, doar ca oamenii nu isi dau seama cand stau in jurul unei influente proaste si nu iti dai seama cand te-ai schimbat decat atunci cand e prea tarziu, imi spune tata, eu enervandu-ma mai tare pentru ca intr-un fel ciudat are dreptate.

Brusc, soneria de la usa a umplut holul mare in care eu si tata ne aflam, eu blocata cu gura larg deschisa, dorind asa de tare sa ii fi spus tatalui meu ce tare greste daca nu eram intrerupta.

Ma intorc suparata cu spatele la el si deschid usa mare a casei mele. Jack era in fata casei, imbracat intr-un tricou alb cu maneci scurte si blugi negri si nu foarte stramti. In picioare avea o pereche de tenisi noi de culoare neagra. Un stil dragut si frumos, dar nu e ca si cel al lui Harry, stil pe care incep sa il ador din toata inima mea.

Jack arata chiar foarte bine, iar parul sau era usor ciufulit intr-un mod rebel, dar ma enerva asa de tare faptul ca a venit la usa casei mele. Pare genul de iubit pe care tata l-ar adora. Daca as fi mers la o intalnire cu Harry probabil ca nu ar fi venit in fata usii mele si clar nu ar fi arata asa de bine, adica nu in sensul fizic, Harry arata mai bine decat foarte bine, ma refer la faptul ca nu ar arata ca un iubit model, asa cum Jack arata acum, chiar daca el nu este iubitul meu, lucru despre care tebuie neaparat sa vorbim mai tarziu in seara asta. Trebuie sa ii spun despre Harry si ca acel sarut a fost cu o intentie rea.

-Buna seara, spune Jack politicos spre tatal meu care acum s-a calmat imediat. Salut Claire.

-Buna seara, spune tata inainte ca eu sa pot sa ii raspund lui Jack, prietenul meu si atat.

Nu pot sa cred, jur, daca as fi fost o persoana care statea alaturi, intr-un colt al holului, as fi zis din toata inima mea ca Jack are rolul de iubit, eu de iubita si tata de un tata fericit ca fiica sa nu umbla cu un "troglodit", asa cum spune el despre Harry.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum