Capitolul 73

70.7K 1.5K 573
                                    

Corpul meu slabit a fost asezat peste locul pasagerului din masina nearga a lui Harry. Am simtit cum centura de siguranta a fost trasa peste mine, fericita sa vad ca nu ma m-ai durea asa de tare corpul, nu asa de tare incat sa vreau sa plang.

Harry a inchis portiera si a trecut prin fata masinii, dupa care a intrat si el in ea. Motorul puternic a inceput sa toarca imediat sub noi si Harry a prins mare viteza pe drumul gol. Sunetul rotilor pe asfalt imi ajungeau pana la urechi. Am respirat usurata sa simt cum ne indepartam de casa aia de groaza in care nu am sa m-ai pun piciorul in viata mea.

-Claire, iubito, spune Harry bland dar dur, asezandu-si o mana peste coapsa mea. Esti bine, ce te doare?

-Totul, reusesc sa spun sincer.

Ma durea totul... al naibii de tare. Picioarele mele erau ranite, mai ales partea din spate coapselor mele. Bratele ma dureau si ele si imi puteam imagina cum o sa arate vanataile si sa nu m-ai zic de fata mea. Aveam gustul enervant de sange in gura mea si imi simteam buza de jos usor sparta. Dar presupun ca asta este tot, fara sa mai punem in calcul micile zone care nu conteaza asa de tare acum.

Am simtit cum masina lui Harry se opreste dupa cateva minute de condus rapid si stiu ca eram departe de fosta mea casa. Harry a oprit masina pe care a parcat-o aparent intr-o parcare complet goala de la un magazin mare de pantofi.

-Stai un minut iubito, imi spune el si puteam sa imi dau seama ca este in continuare nervos pentru ce s-a intamplat. 

Harry s-a intors peste scaunul sau din piele neagra si si-a intins bratul sau in spatele masinii spre podea, cautand cu mana undeva pe sub scaunul lui. Si-a muscat buza de jos de frustrare cand nu gasea orice vroia.

Bratul sau a revenit inapoi si a asezat in poala sa o trusa alba de prim ajutor de marime medie, plusul rosu era pe ea. 

Harry a desfacut acea trusa, iar eu stateam in continuare cu capul rezemat de spatarul scaunului. Mi se invartea capul dar sa fiu sincera, ma simteam rau in continuare si tot ce vroiam acum era sa ma intind pe un pat.

Am simtit mana mare a lui Harry cum se aseaza peste obrazul meu si imi intoarce capul intr-un unghi care ma face sa stau cu fata la el. Imi tineam cu greu ochii deschisi dar puteam sa il vad.

-O sa te usture putin, ok? ma intreaba iar eu afirm din cap, fara sa vreau sa vorbesc acum.

Am simtit tamponul medical cu spirt pe el peste buza mea. Am tresarit si am respirat pe dinti. Ma ustura asa de tare buza ca mici lacrimi s-au adunat in coltul ochiului meu. Dar am incercat sa ma calmez si l-am lasat pe Harry sa continue cu tamponarea buzei mele. 

-Iubito, de ce ai mers la tine acasa? ma intreaba Harry atunci cand a plecat de la buza mea pe care a terminat-o de curatat. 

-A-Aveam nevoie de niste chestii si am venit, ii spun dar nu aveam chef de vorba. Harry, ma simt rau.

-La dracu, spune el si puteam sa imi dau seama ca se confrunta cu ceva el de unul singur.

Puteam sa simt cum imi transpira usor fruntea si respiratia mea devenea tot mai inceata. Cred ca m-am lovit chiar foarte tare la cap, de doua sau chiar cinci ori... nu imi mai amintesc. L-am auzit pe Harry cum cauta ceva prin trusa aia medicala.

-Claire, am sa iti dau ceva dar vreau sa pricepi acum ca nu am sa o m-ai fac si a doua oara, ai inteles? tonul lui Harry era serios si foarte dur.

Am afirmat din cap, fara sa imi pese acum ce imi dadea sau ce nu. Ma simteam rau si orice are putea sa ma faca mai bine este bine venit.

Harry a ezitat pentru cateva momente, iar eu mi-am deschis intr-un final ochii. M-am uitat la mana sa dreapta care tinea o seringa medicala in mana. Harry a scos din mica trusa medicala mai multe chestii pe care le-a pus in seringa din mana sa. Habar nu aveam ce vrea sa imi dea, dar daca e asa cum cred eu, atunci sunt fericita sa primes asta.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum