Capitolul 44

60.1K 1.7K 349
                                    

Ok, inainte sa incep acest capitol vreau sa va multumesc si nici nu stiu cum sa va arat asta, ca iubesc asa de tare si faptul ca imi citit, comentati si votati povestea inseamna asa de mult pentru mine. Nici nu stiti ca uneori ma uit peste comentariile voastre doar ca sa ma simt mai bine in momente de tristete asa ca multumesc asa de mult, pentru tot si toate, si va iubesc din adancul inimii mele :) <3

Bun, acum ce am vrut sa zic de la inceput. Am vazut mai multe comentarii si am primit mai multe mesaje in legatura ca cartea mea semana foarte mult cu Dangerous Love si ca eu m-am inspirat de acolo. Vreau dora sa spun ca nu as face asa ceva nicioda, sa ma iau dupa alte carti, carti pe care nici nu le-am citit. Este posibil ca Dangerous Love  si cartea mea sa semene intre ele foarte mult si este posibil ca cititorii mei sa creada ca am furat ideile din povestea aceia dar nu este asa. Nu stiu care ar mai fi amuzamentul sa scriu o carte daca m-as lua dupa alte persoane. Eu scriu doar din pura placere si nu as pute sa fac asta niciodata fetei care a scris Dangerous Love.

Bine, bine, m-am lungit prea mult acum, scuze, doar ca vroiam sa spun ce am pe suflet si sper ca nu v-am suparat :D. Citire placuta, sper sa va placa  capitolul asta. :* :)

____________________________________________

Am fost trezita de mana mare si calda a lui Harry peste umarul meu in timp ce ma scutura usor.

-Buna dimineata iubito, hai sa mergem, spune  iar eu imi ridic capul cu greu de pe patura rosie pe care ma aflam inca de ieri seara.

-Poftim? intreb adormita in timp ce imi duc mana la ochi, frecandu-i usor.

M-am uitat mai bine la Harry iar el era deja imbracat in hainele sale negere pe care le purta si ieri. Parul lui era usor ciufulit iar hainele putin botite. M-am ridicat intr-un cot, eu stand pe partea dreapta care mi-a cam amoritit. Bratul meu stang era peste pieptul meu complet dezgolit in timp ce soldurile mele erau acoperite de puloverul negru al lui Harry care era pana la coapsele mele.

-Te grabesti undeva? il intreb in timp ce el se apleaca usor si imi pune rapid sutienul pe mine, ajutandu-ma, eu find inca amortita din cauza somnului.

-Nu chiar, trebuie doar sa ma intalnesc cu baietii, spune si sincer, pentru mine parea grabit.

Harry imi trage si boxerii pe mine, eu incepand sa ma simt ca un copil mic care intarzie la prima sa zi de scoala, imbracata de cineva, de parca eu nu as putea. Dar imi place cand ma imbraca Harry, cum o face asa de bland si totusi asa de rapid.

M-am ridicat usor in genunchi, Harry ajutandu-ma si tragandu-ma usor in sus de brate cu mainile sale. Harry a tras de pe patura rosie blugii mei negri pe care ii foloseam pe post de perna. 

Pentru o secunda am uitat unde ma aflam, in casa lui Harry, vechia lui casa. La fel de tare am si uitat ce am facut eu cu el aici ieri si ce mi-a putut spune in timp si dupa dragostea pe care am facut-o exact unde ne aflam acum. Sincer, toate astea par asa de tare ca un vis, ca eu si el nu ne-am simtit asa de bine impreuna ieri si ca el nu mi-a spus ce eu tot doream sa imi spuna, ca ma iubeste. Cuvintele alea doua pot fi asa de puternice intr-un mod asa de placut.

Harry s-a aplecat usor in fata mea si mi-a tras blugii negri si stramti pe mine. A tras si maieul negru peste capul meu cu grija si dupa ce a facut-o a depus un sarut mic peste varful nasului meu, facandu-ma pe mine sa zambesc usor spre el, inca adormita.

Mi-am rotit usor capul, toate oasele din mine find parca rupte. Dupa ce am facut dragoste cu Harry ieri a trebuit si sa m-ai dorm si peste un parchet tare din lemn, acoperit doar de o patura rosie. Chiar daca am dormit in bratele lui Harry si capul meu find peste pieptul lui dar soldurile ma dureau ca naiba si la fel si umerii; nu m-ai zic de brate.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum