Capitolul 18

72.3K 2.3K 243
                                    

Am intrat in casa, inchizand usa nesigura in urma mea. Ar trbeuii sa fug pentru ca Bryan probabil o sa urle la mine dar nu imi pasa. Sunt bucuroasa ca am rezolvat lucrurile, intr-un fel, cu Harry. Intalnire? El chiar vorbea serios? Nu mi-as putea imagina o intalnire cu Harry.

-Claire? aud o voce din sufragerie, una ingrijorata cu un ton nervos si partea rea e ca nu era a lui Bryan.

Tata apare din usa sufrageriei si vine spre mine nervos. Privirea ia cazut pe bandajul meu la care nu m-am gindit pentru o minciuna buna. Poate ii spun ca am cazut si ca ma ajutat cineva. Da, asta ar fi cea mai buna minciuna, chair daca e una veche dar cum ai mai spus, nu mi-am m-ai mintit tatal in halul asta.

-Claire, unde ai fost? intreaba nervos cu un ton autoritar.

Perfect, nici pentru asta nu m-am gandit la o scuza.

-Ce ai patit la cap? intreaba iar mie brusc mi se face frica.

Daca vede tata lovitura mea de la gat pe care am primit-o de la Ethan? Chestia asta o sa il puna pe tata in sperieti. M-am intors spre scari si in pozitia asta nu imi poate vedea muscatura de la Ethan. Poate daca incerc sa merg si sa urc in camera mea fara sa zic am sa scap.

-Unde crezi ca pleci? ma intreaba iar eu strang din nas. Ce ai patit la cap si unde ai fost?

Tata parea obosit si nervos. Super nervos si eu nu stiam ce sa fac sau sa zic. Nu imi place sa il mint pe tata si nu vreau sa imi fac un obicei din asta. As vrea asa de tare sa dau vina pe Harry si chiar este vina lui dar daca il bag pe Harry in discutia asta o sa se ajunga oricum problemele pe umerii mei. Pentru un moment m-am gandit sa ii spun lui tata adevarul dar cand mi-am facut propozitia cu adevarul adevarat mi s-a facut rau si de mine. Era sa ma violeze un tip si Harry, care aproape ca la omorat, ma salvat pentru a doua oara, apropo de asta am fost la o petrecere, iar aseara am dormit in patul lui si am ajuns aici, cu urme pe gatul meu si cu capul meu spart. Daca as face asa ceva, daca i-as spune lui tata adevarul, m-ar duce de la scoala sta si m-ar pune in cine site ce scoala privata, nu sunt asa de nebun si clar nu il pot face sa ma mute.

Trebuie sa vin cu o minciuna buna si acum.

-Am fost la un prieten, prietena, ii zic si as fi putut sa ma dau cu capul de perete sa imi cauzez o alta rana.

Nu pot sa cred ca sunt prima in clasa la toate orele si din intreaga scoal dar cand vine vorba sa il mint pe tata sunt patetica.

 -Ai fost la un prieten? Cine? intreaba si isi aseaza mainile incrucisate la piept.

-Melissa, zic si raman in ciudatul unghi, intoarsa pe jumatate la el.

Nu poate sa imi vada muscatura lui Ethan pe gat si sincer, nici eu nu mai vrau sa o vad.

-Melissa? Bine, de ce ai lovitura la cap? intreaba iar eu fericita ca musca prima parte a minciunii.

-Am cazut la scoala pentru ca era o balta imensa pe scari, m-am rostogolit si daca vrei sa vezi ca hainele mele sunt unde, zic si scot hainele ude de la sarutul meu cu Harry in ploaie.

Woah, nu am crezut ca lucrurile o sa curga asa de bine. Hainele ude, de la "cazatura mea"? Asta e perfect pentru ca eu oricum le aveam ude si o dovada la "adevarul meu" e perfecta.

Tata prinde hainele usor ude si foarte botite care probabil ca au lasat un miros de ploaie imbibat in genta mea.

-Pot sa merg in camera mea? Sunt obosita si trebuie sa invat pentru scoala, ii zic si ma intorc iar, pornind spre camera mea.

-Stai, zice tata iar eu ma opresc la jumatatea scarilor si ma intorc spre el, dar pastrandu-mi micul unghi in care ascund vanataile. Pentru ca ai plecat si ne-ai speriat, apropo, mi-ai stricat vacanta cu Nicol, o sa fi pedepsita o saptamana.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum