Capitolul 51

50.4K 1.6K 235
                                    

Imediat ce cuvintele secretarei au iesit pe gura ei, intrand pe urechea mea, nervii au inceput sa alerge prin intergul meu corp. Nervi cum aproape nu am mai simtit pana acum.

Asta era imposibil. Era imposibil sa fi auzit ce tocmai s-ar putea sa fi auzit.

-Pardon? intreb din nou, vocea mea find nesigura si apasata de la nervii mei.

-Tanarul Styles a spus ca transmite din partea ta iesirea ta din participarea la concurs, zice secretara spre mine confuza, eu incercand asa de tare sa nu o lovesc, chiar daca nu era vina ei.

Ok, poate ca este posibil ca fostul meu iubit, o persoana pe care vreau doar sa o arunc de pe prapastie, sa imi fi facut asta. Sa ma saboteze pe la spate de parca m-ar pute juca, de parca eu as fi o papusa iar el ar fi papusarul care se bucura si de propriul show? De ce naiba ar face Harry asa ceva? Cand suntem despartiti si stie ca suntem pe marginea prapastie cu relatia noastra in maini? El este asa de idiot incat sa strice singura lui sansa, singura sansa aproape inexistenta, sa vin iar la el pentru a nu ma duce la un amarat de concurs important pentru mine si viitorul meu pentru o saptamana? El este macar atata de egoist incat sa faca asta? Macar poate sa gandeasca ceva inainte sa faca, sa gandeasca doar 5 minute afurisite si sa se gandeasca ca ar putea sa distruga ceva ce este important pentru mine si viitorul meu afurisit?

-N-nu, eu nu l-am pus sa spuna asta, zic, incercand sa rezolv lucrurile, asta daca nu este prea tarziu pentru ce a putut sa faca Harry.

Ugh, cum naiba ar putea sa faca asa ceva? De ce dracu spune ca ii pasa de mine dar cand vine vorba de fericirea mea abia da doi bani amarati. Nu ii pasa decat de el insusi si atatat.

-Imi pare rau, Claire, doar ca este deja prea tarziu. Poate daca veneai ieri s-ar fi putut repara, zice secretara, cuvintele ei facandu-ma sa imi inclestez dintii. 

-D-dar..

Nici macar nu stiam ce sa mai zic sa nu ii tip in fata secretarei.

-Ok, multumesc, zic rapid inainte sa ma intorc si sa ies pe usa secretariatului, in cautarea fostului meu iubit care jur ca o sa o incurce.

Harry nu poate sa fie chiar asa de idiot si egoist, e prea mult, chiar si pentru el. Nu poate sa imi faca asta mie. Mereu trebuie sa ii pese mai mult de fericirea lui decat propria mea feritice si mereu trebuie el sa fie ala care ma are, nu eu sa il am pe el. Prin faptul ca Harry a putut sa ma faca sa nu mai merg la concurs inseamna ca ma poate controla, ca o papusa idioata ce ii poarta plusul. Harry isi bate doar joc de mine, asta pana cand isi gaseste alta fata si pana cand isi bate joc si de ea. Toate astea sunt si vor fi o prostie si o mare sarada, una creeata de nimeni altul decat Harry Styles cu care jur ca nu am sa mai vorbesc in viata mea, poate dupa ce ii tip imediat ceva in fata. 

Dar cel mai tare ma ofitca ca eu nu pot face la fel ce imi face el mie. Eu nu pot sa il fac sa se simta asa cum ma simt eu acum pentru ca el nu are lucrui pe care eu sa i le pot ruina. El nu are concursuri la care trebuie neaparat sa merga iar el nu are un plus pe mana care arata ca este al meu asa cum eu am. Nu stiu ce naiba as pute asa fac ca sa ii ofer exact ceea ce simt eu, nervi, ura, doua lucruri care sunt si mai dureroase pentru ca il iubesc. Daca nu l-as iubi pe Harry toate astea ar durea mai putin, si din nou, aici este iar vina lui Harry pentru ca el nu a putut sa stea departe de mine de la bun inceput. A trebuit el sa intre in viata mea doar ca sa mi-o traga si in schimb a ajuns sa se indragosteasca iar pe mine sa ma schimbe complet, sa ma faca alta persoana dar pana aici. Daca trebuie sa il imping pe Harry departe de mine ca sa devin vechea Claire atunci asa am sa fac. Am sa ma apuc iar de invatat, am sa intru iar intr-un teritoriu bun cu tatal meu, am sa stau mai mult cu prietenii mei, am sa il evit cu toata puterea pe Harry, nu am sa mai mint politia si detectivii pentru Harry si nu am sa mai intru in atatea probleme cu atatea persoane din cauza lui Harry. Da, asta terbuie sa fac, sa fac multi, multi, pasi in spate pentru a ajunge la ce am fost eu odata, sau macar la ce am fost eu inainte sa il cunosc pe Harry cu adevarat.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum