Capitolul 55

46.9K 1.5K 502
                                    

M-am desprins usor de Jack, ochii mei inca find inchisi; si asta nu de placere, ci de uimire. Cred ca asta este al treilea meu sarut cu el si nu imi vine sa cred nici acum. Iar buzele sale, buzele lui Jack, erau asa de catifelate, evident, nu la fel ca ale lui Harry care sunt perfecte, dar erau si ele bune si aveau un gust delicios.

-Imi pare rau, eu nu-

-E ok, zic sincer, eu inghitind in sec.

Era chiar foarte ok. E un baiat iar eu o fata si doar ne-am sarutat, sa nu mai zic ca eu sunt o fata care incearca sa treaca peste fostul ei iubit care este posibil sa imi fi omorat fratele vitreg.

-Cred ca ar trebuii sa plec-

-Jack, serios e ok, zic si ii zambesc usor.

Jack nu pare trist, chiar parea fericit si.. multumit intr-un fel iar asta ma bucura. Nici nu stiu daca s-a bucurat de sarut ca si mine, iar eu una m-am bucurat, intr-un, fel de micul sarut la care nu ma asteptam. Si nici nu ma mai simt asa de vinovata cum o faceam atunci cand l-am sarutat datile trecute pe Jack, nu ma simt vinovata fata de Harry, ma rog, nu ma simt vinovata prea tare.

-Cred ca chiar ar trebuii sa plec, oricum, ar trebuii sa incerci sa adormi, pari chair foarte obosita, imi spune Jack bland, revenind la Jack cel calm.

-Da, poate ca am nevoie de putin somn, spun iar eu si Jack ne ridicam in picioare in aclasi timp.

-Sa sti, daca vrei sa vorbesti, orice, sa ma suni, ok? ma intraba, mainile sale find bland asezat peste umerii mei.

-Mhm, spun, zambindu-i cald.

I-am plasat un sarut peste obraz inainte ca el sa imi ofere un zambet mare si sa iasa pe usa hotelului, lasandu-ma pe mine inapoi cu gandurile mele care ma omoara, la propriu.

***

-Claire, sti foarte bine ca poti sa ramai la hotel astazi, nu este nevoie sa mergi la socola chair din prima zi de saptamana, imi spune tata, eu dandu-mi din nou ochii peste cap.

-Tata, vreu sa merg. M-am saturat sa tot lipsesc si ceva ce chiar m-ar putea tine departe de toatea aste ar fi sa invat, spun in timp ce am iesit din baia din camear din apartamentul nostru de hotel. 

Ma simt mult mai bine si sunt in stare sa merg la scoala, au trecut doar 3 zile intregi de cand a murit Bryan, joi. Iar acum vreua doar sa merg la scoala si sa pot invata, lucru care o sa ma ajute, plus ca mi-am revenit foarte tare de la micul soc pe care l-am facut asa ca sunt in regula. Nu prea am mai vorbit cu Jack inca de la al treilea nostru sarut pe care l-am avut vineri iar asta ma bucura intr-un fel pentru ca nu stiu ce ar trebuii sa ii zic. Ce ar trebuii sa insemen un sarut dintre doua persoane care sunt complet singure? 

-Ok, dar sa fi aici la hotel devreme, ok? Trebuie sa mergem la inmormantarea lui Bryan, spune tata, eu dand usor din cap.

-Ce face Nicol? intreb, dar mie fara sa imi pese cu adevarat.

Nicol a venit de la spital acum o zi, sambata, si inca de atunci doar a tacut din gura, s-a simtit ca dracu si cel mai amuzant, nu a arata perfect; ba chiar din potriva, arata groaznic. Parul ei era tot.. dezordonat, pijmalalel pe care le tot poarta erau botite iar sub ochi avea cearcane asa de mari ca aproape ma speria. Doctorul a spus ca inca este in soc si ca lesinul acela pe care l-a avut nu prea a ajutat-o la parte cu socul, dar ce pot sa zic, o inteleg intr-un fel, ia murti copilul intr-o crima.

Crima la care rezultatele de la autopsie au venit tot sambata. Aparent Bryan a fost omorat de un cutit mare care la atins adanc in inima, lucru care ia provocat moarte imediat. Iar cutitul a fost tras din el, arma crimei inca probabil find la omul care la omorat pe Bryan. Oricum, nu se stie inca cine este persoana care a putut sa faca asta, ma rog, politia nu stie, eu am o banuiala mare iar numele persoanei acelela incepe cu H.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum