Capitolul 72

62K 1.5K 619
                                    

Inainte de toate, dedic capitolul asta lui @Adelu22 :D. E ziua ei astazi si implineste 13 ani frumosi. La multi ani!! :* Sper sa iti placa capitolul :) xx <3

_________________________________________

M-am dat jos din masina mea si am inceput sa fac pasi, cat mai lenti, spre scoala. Chiar daca orele au inceput de mai bine de 10 minute, eu tot nu fac micul efort sa ma grabesc. Stiu ce o sa ma astepte daca o sa intru in scoala aia... Harry.

M-am oprit din mers prin parcarea goala, si mi-am aplecat privirea in jos. Inca puteam sa simt palma lui Sam peste obrazul meu drept si sunt asa de bucuroasa ca nu am ramas cu niciun semn sau zgarietura sau ceva de genul. Dar nu asta conteaza... m-a durut mai tare cuvintele pe care mi le-a spus decat palma pe care mi-a oferit-o.

Ma simt asa de tare ca o marioneta care e mereu jucata de catre Sam. 

Dar nu pot sa il inteleg pe omul asta. Ma pune sa ma despart de Harry, fara sa imi dea cu adevarat un motiv, doar sa o fac pur si simplu ca de nu o sa imi faca rau; si acum ma pune sa fiu din nou cu Harry ca el sa nu mai bea si sa nu o mai ia razna din cauza faptului ca despartirea noastra chiar l-a lovit cu adevarat.

Nu pot sa fac asa ceva. Sam nu poate sa vorbeasca serios. Nu pot sa fiu din nou cu Harry si asta din zeci de motive. Unul dintre ele ar fi ca Harry se comporta de parca ma uraste, iar al doilea ar fi ca nu pot eu sa risc sa fiu din nou cu el si sa ajungem sa ne despartim din nou mai tarziu din nu stiu care alt motiv.

Ce se intampla daca eu si cu Harry o sa fim impreuna din nou? Lui Sam o sa ii vina o alta idee sau alt ceva s-ar putea intampla, si eu si cu Harry o sa ajungem din nou despartit si atunci el chiar o sa fie distrus si o sa fie asa de suparat pe mine. 

Nu mai inteleg absolut nimic din jocul asta pe care nu vreau sa il joc. De ce nu pot fi toate ok pentru o saptamana? 

E vina lui Sam. Toate astea s-au intamplat din cauza lui Sam. Il urasc asa de tare pe omul asta ca nici nu pot sa mi-l imaginez decat fara suflu.

Nu, nu pot sa ma gandesc la lucruri asa de rele. Eu nu sunt asa, oricat de tare urasc o persoana, nu pot sa mi-o doresc moarta... chiar daca Sam ar face un bine daca ar fi mort. 

Mi-am scuturat capul ca sa fac lacrimile din ochii mei sa nu m-ai curga si mi-am dus o mana la coltul ochilor mei. Urasc totul ce mi se intampla acum si asta doar din cauza lui Sam care stie sa imi faca viata asa de grea in ultimul timp.

-Claire? o vocea ma face practic sa sar ca arsa si sa ma intorc cu fata spre Harry care se uita confuz la mine.

Mi-am inclestat pumnii si am ramas inghetata, privindu-l de parca nu ar fi real. Arata destul de ok astazi, ma rog, cat de ok poate sa arate o persoana care clar s-a trezit dintr-o betie. Hainele lui erau in continuare botite si parul sau era in continuare ciufulit. El macar isi schimba hainele de pe el sau macar face un dus? Pare epuizat si nu cred ca a dormit mai mult de doua ore.

-De ce stai ca o ciudata in mijlocul parcarii? intreaba cu un ton batjocoritor si confuz in timp ce trece pe langa mine, uitandu-se la mine cu ochii mijiti. 

Partea buna e ca este singur si nu este cu o fata...

"Nu stiu ce ai sa faci dar il vreau reparat."

Cuvintele dure si de groaza ale lui Sam imi reapar in minte, lucur care ma aduce inapoi cu capul pe pamant. Si cum dracu' ar trebuii eu sa il fac pe Harry sa se opreasca din baut dar fara sa fim impreuna? Cum?

-Eu doar am crezut ca am uita ceva, mint spre Harry care continua sa mearga si atunci cand a vazut ca mergeam in acealasi pas cu el, si-a grabit pasul si are noroc pentru ca are picioarele mai lungi decat ale mele.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum