35.Bölüm "Alevler ve Hatıralar"

31.1K 1.4K 266
                                    

Ben geldimmmm. Bomba bir bölümle size geldim haberiniz olsun :)

Bölüm sonu bir duyuru yapacağım okumadan geçmeyin çiçeklerim kitap hakkında bir duyurumuzda var. ❀

Biliyorsunuz ki @harabeofficiall artık ben yönetmiyorum sizden biri yönetiyor

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Biliyorsunuz ki @harabeofficiall artık ben yönetmiyorum sizden biri yönetiyor. Bu da harabe için yaptığı afiş çok güzel olmamış mıı? ❀

 Bu da harabe için yaptığı afiş çok güzel olmamış mıı? ❀

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Keyifli okumalar

.
.
.

"Sikeyim yavaş olsana lan!" diye bağırdı Kutay acıyla. Apar topar eve gelmişti. Doktor kurşunu çıkarmış bacağına dikiş atıyordu.

"Anlat artık ne olduğunu." dedi ellilerinin sonuna gelen adam. Buraya gizliden gelmişti.

" Beni gördüğüne şaşırmadı. Sandığımızdan da çok şey biliyor olabilir. " dedi Kutay dişlerinin arasından tıslarcasına.

"Ne konuştunuz?" diye sordu yaşlı adam.

"Afra'nın ailesini benim katlettiğimi biliyor ama işin ucunda senin de olduğundan haberi yok." dediğinde yaşlı adam rahat bir nefes verdi.

"O halde hala kim olduğumu bulamadı." derken, sırıttı. Uraz'ın henüz kim olduğunu öğrenmemesi onları bir adım önde yapardı.

"Öyle görünüyor ama bulması an meselesidir. Yaşadığımı da öğrendiğine göre." Dedi hoşnutsuz bir ses tonuyla. Konuşması bittikten sonra göz ucuyla bacağını saran doktora baktı. "Düzgün sar." diye uyarısını yapmayı da ihmal etmemişti.

Bacağını saran doktor kafasını kaldırıp Kutay'a baktıktan sonra bir şey demeden başını eğip işine devam etmişti. Yaşlı adamın ricası olmasa bu adamı bırak tedavi etmeyi malzemeleri bile vermezdi.

"Kıza söylemiş mi sırını?" diye sorduğunda, Kutay'ın dudakları kıvrıldı. Bakışları karşısındaki koltukta oturan yaşlı adama kaydı.

HARABEDär berättelser lever. Upptäck nu