41.Bölüm "Senin Olan Sana Gelir "

24.3K 1.2K 143
                                    

Selam çiçeklerim adım adım finale gidiyoruz...

Yorum yapmayı ve beğenmeyi unutmayın. Ne kadar çok yorum o kadar moral motivazyon ve erken gelen bölümmm

Keyifli okumalar.

Keyifli okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


41.Bölüm "Senin Olan Sana Gelir"

🦋

Evden çıktığı an sert yüz ifadesini yerleştirdi yüzüne. Bakışları bahçede durmuş onu bekleyen ikilinin üzerinde gezindi. Yüzlerindeki ifadeden neler olup bittiğini kısmen çözmüştü ama yine de kabullenemiyordu. Bu durum canını sıkarken çenesi kasılmıştı, gerginlik tüm bedenine yayılmıştı.

"Düşün önüme." Dedi sert bir ses tonuyla. Ardından ikisine de bakmadan aracına doğru ilerledi. İkilinin bakışlarından emin olmuştu bir şeyler sakladığından bu durum hiç hoşuna gitmemişti. Özellikle ondan saklanılan şeyi Erdem Karanın bilmesi kısmı hiç hoşuna gitmemişti.

Uraz'ın yaklaşmakta olduğunu gören Bulut dikleşip arabanın etrafında dönerek arka kapıyı açtı. Uraz Bulut'a kısa bir bakış atarak açtığı kapıdan içeriye girdi. Çok geçmeden ikili de arabaya yerleşmişti Sinan ön Koltuğa otururken Cem Uraz'ın yanına oturmuştu.

" Nereye gidiyoruz abi?" Diye sordu Bulut dikiz aynasından arkada oturan Uraz'a bakarak.

"Mahzene." Diye cevapladı hiç düşünmeden. İki gün önce Sinan ve Cem'in Mahzene bir şeyler taşıdığını biliyordu. Başta pek sorgulamamıştı ama şimdi Erdem Kara'nın söyledikleri ile birlikte işler şüpheli bir boyut almıştı. Daha fazla bir şeyler saklanmadan gidip kendi gözleriyle görmeliydi.

Bulut aldığı cevaplı birlikte kafasını sallayıp arabayı çoktan çalıştırmıştı. Araç evden çıkıp patika yola doğru yol alırken, Cem ve Sinan gergindi. Uraz'ın bu şekilde gerçeği öğrenmesi hiç iyi olmamıştı. Anlatırken ne denli bir öfke ile karşılaşacaklarını kestiremiyorlardı. Üstelik Levent Alakurt'un evinden çıkarılan bütün eşyalar mahzendeydi. Buna İnci Alakurt'un fotoğraflarının olduğu portelerde dahildi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 24 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

HARABEWhere stories live. Discover now