21.Bölüm "Acıya Çalınan Elalar"

29.5K 1.7K 361
                                    

21.Bölüm "Acıya Çalınan Elalar"

ttfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın, olur mu?

Niyet ettim, bölüm sonu tüm sövmeleri sindirmeye :)

Keyifli Okumalar!❀

Şarkılar: Guns n  roses This i love, Cem Adrian Sana sarılınca.

So if she’s somewhere near me
I hope to God she hears me

Eğer o yanımda bir yerlerdeyse
Tek dileğim tanrıdan onun beni duyması.

🦋

31 Aralık 2022

Üç gün sonra...

Oda üstüme üstüme gelirken, oturduğum yerden hareketlenip kalktım. Üç gün, üç gün geçmişti. Cem'in evden çekip gitmesinin ardından üç gün geçmişti. Onu bulduğunu söylemişti Cem, bu sessizlik Uraz'la kavuştuklarını mı gösterirdi?

Derin bir iç çekerken, pencereye doğru yaklaştım. Perdeyi araladım, gökyüzüne kaydı bakışlarım. Durgun görünüyordu bugün gökyüzü. Kavuştun mu sevdana Alakurt? Bitti mi yıllar süren arayışın?

Bugün, yılın son günüydü. Kavuştularsa, yeni yıla birlikte gireceklerdi. Bir tebessüm oturdu dudaklarıma, yıllar süren arayışı bitmişti olabilirdi. Bundan sonrası ne olurdu bilmiyordum. Bundan sonrası var mı? Onu da bilmiyordum. Eğer o kız ortaya çıktıysa, anlaşmamız tamimiyle bitmiş olacaktı. Peki bu neden beni rahatsız etmişti? Anlaşmamızı bitiren zaten ben değil miydim?

"Ayza. Teklifim hala geçerli, istersen dışarı çıkabiliriz."

Peline kaydı bakışlarım. Üç gündür suskundum, beni güldürüp konuşturmak için her şeyi yapıyordu. Şimdi de açtığı filmi durdurup bana dönmüş, bir cevap vermemi beklercesine yüzüme bakıyordu.

Bakışlarımı ondan çekip, duvarda asılı duran saate baktım. Saat neredeyse ona geliyordu, birkaç saat sonra yeni yıla girecektik.

"Bilmem çok istiyorsan çıkalım." Dedim, gram heyecan barındırmayan sesimle. Hiç yeni bir yıla girecek gibi hissetmem normal miydi?

"Aslına bakarsan istemiyorum." diye bir cevap verdiğinde başını koltuğa yasladı. "Sen durgun olunca teklif sundum." diye itirafta bulunduğunda gülümsedim.

"Durgun değilim." diye yalan söylediğimde, inanmazcasına bana baktı.

"Saat on iki olunca noelbaba hediye bırakacakmış kapıya." dediğinde kaşlarımı çattım.

"Noelbaba gerçek değil." diye karşı çıktığımda güldü. Benimle alay ettiğini anlamam uzun sürmemişti.

Kapı çaldığında göz göze geldik. Başını koltuktan kaldırdı. Kim gelmişti? Pelin ayaklanırken, ona baktım.

"Noelbaba erken geldi." diye güldü, bende bu kez eşlik etmiştim. Kapı bu kez alacaklı gibi yumruklandığındam gülüşümüz kesilirken birbirimze yaklaştık.

"Birini mi bekliyordun?" diye sordum.

"Hayır. " Derken, kapının çalmasına şaşırmış gibiydi. Bu saate kim olabilirdi ki?

Kapıyı açmak için hareketlendiğinde, peşinden bende gittim. Kapı bir kez daha çaldı, ardından tekrar sertçe yumruklanmaya başladı. Holde adımlarımız dururken birbirimize baktık. Alacaklı gibi kim kapıyı çalıyordu? Pelin yaklaşıp dürbünden baktı.

HARABEKde žijí příběhy. Začni objevovat