38.Bölüm "Geçmişin Karanlığından Süzülen Sırlar"

28K 1.3K 247
                                    

Öncelikle hepinize merhaba.

Yavaş yavaş finale doğru gidiyoruz Sanırım bu da benim bölümleri yazmamı zorlaştırıyor içten içe finale gitmek istemiyor bir yanım.

Herabe benim için tatlı bir yolculuk. Sizde bu yolculukta karşımda çıkan en değerli hazinelersiniz.

Bu nedenle sakın hüzünler kapılmayın benim sizinle daha çok güzel yolculuklarım olacak çiçeklerim.

Bugün biraz buruğum bu nedenle daha fazla konuşup başınızı şişirmeyeceğim keyifli okumalar.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

.
.
.

Yüzümde gezinen parmakların dokusunu hissedebiliyordum. Tenimi gıdıklıyordu. Huysuzca olduğum yerde kıpırdanıp yanımdaki sıcaklığa sokuldum. Sıcaklık beni kollarının arasına çekip sarmaladığında dudaklarımdan memnun olmuşcasına bir kaç mırıltı dökülmüştü.

"Çok mu yordum seni küçüğüm?" diye naif hoşnutsuz çıkan bir ses duymuştum.

Yorgunluktan bahsedildiği an kasıklarımdaki ağrı kendini göstermişti. Gözlerimi açmak istiyordum ama fazlasıyla yorgun ve bitkindim. Onaylar mırıltılar çıkarmıştım.

Yanaklarıma sürtünen sakalarla birlikte, tenim gıdıklanırken rahatsızlıkla olduğum yerde kığırdandım. Dudaklarımdan çıkan homurtu eşliğinde gözlerimi yarım yamalak aralarken sığındığım sıcaklıktan uzaklaşıp arkamı dönmüştüm yanağımı yastığın soğuk dokusuna koyduğumda hissettiğim yumuşaklıkla birlikte dudaklarımdan memnun mırıltılar düşmüştü.

"Şuna bak biz kollarımızda hapsetmek isteyelim o sakallarımız batıyor diye kaçsın." diye homurdanan sesini duydum.

Bir cevap veremeyecek kadar yorgun hissediyordum kendimi. Sanki dün gece üzerimden bir tır geçmiş gibiydi. Arkamdan bedenime dolandı kolları. Sıcaklığını sırtımın bir kısımına  yaslarken, dudaklarının sıcak dokusunı sırtımda hissetim. Yukarı doğru koydu dudakları, öpücüğü yanağımda son bulduğunda dudaklarım benden bağımsız kıvrılmıştı.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
HARABEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin