Cap.2

24.2K 1K 56
                                    

-Pe bune, iti spun!Chiar asa mi s-a întâmplat ! îmi povestește Maria râzând în hohote.

-Nu-mi vine să cred!îi spun mirată.

-Eu încercam sa-l ajut să ajungă la masă să se așeze si când în sfârsit a reusit, îi simt mâna pe fundul meu si-mi spune că mi-ar fi recunoscător dacă l-as lăsa să mă pipăie în continuare!

-Ce bătrân pervers! îi spun socata.

-Bine ca m-a nimerit pe mine, daca te nimerea pe tine cred ca-l luai la bătaie ! zice si iesim din bucătăria restaurantului indreptandu-ne râzând în hohote, spre mese.

E ora optsprezece si deja a început sa se aglomereze, mulți vin să ia cina aici datorită specialitatilor bucatarului, bazate mai mult pe peste. Majoritatea sunt clienti fideli pe care îi cunoastem bine si ei pe noi, socializam si ne fac să ne simtim bine. Lucrez aici de două ori pe săptămână, iar patroana este o femeie de vârstă mijlocie, corecta si prietenoasă, are grijă de noi si ne tratează cu respect ca pe copiii ei.

-Stefy, te rog mult, ia tu comanda de la masa mea! Am nevoie urgentă la baie! Te rooog! Fie-ti mila de mine,  imi spune Maria cu figura ei de catelus părăsit.

Este micuta de statura la fel ca mine, diferenta e ca eu sunt bruneta cu ochii albastri, iar ea e blonda.

-Fie, de data asta! îi spun râzând încă de cele patite de ea cu bătrânul pervers care părea foarte plăcut si neajutorat la început.

O Doamne aparentele te înșeală uneori!

La masa spre care mă îndrept încă râzând, văd trei bărbați cu trei femei blonde, toate făcute după acelasi calapod, înalte, siliconate si îmbrăcate cât mai sumar. Stau lipite de cei trei, agățate ca iedera de gard, râd la orice cuvant si sunt de acord cu orice fac acestia.

Astea sunt doar de decor, n-au minte nici cât o gaina ! Ne fac de ras!

-Cu ce vă pot ajuta? îi întreb cât de serioasă pot.

-Ooo, ce avem noi aici? îmi spune bărbatul blond din fața mea privindu-ma de parca tocmai m-a dezbrăcat din priviri, facandu-i pe ceilalți sa-si ridice capetele din meniuri, iar pe blonda de lângă el sa-mi arunce săgeți otrăvite din priviri.
Suntem îmbrăcate destul de decent, avem fuste negre scurte si camasi albe, nimic iesit din comun.
Il privesc indiferenta, m-am obisnuit cu o astfel de remarcă si fel de fel de încercări de agățat.

De ce oare majoritatea cred că dacă suntem ospatare si le servim mâncarea ,ne servim si pe noi?

-Ce zici, iubito vrei să facem un sex în trei? o întreabă pe blonda de lângă el.

-Hai, Richie, comanda ceva si lasă...domnisoara în pace!raspunde aceasta tuguindu-si buzele rosii.

-De ce, iubito? Ti-e frica ca-i mai buna? Pai, la cum arată s-ar putea sa fie! spune si-o face pe aceasta sa ma priveasca mai urat.

-Deci, ce zici?Vrei s-o facem in trei? continua scotand limba si mimand un sex oral.

De obicei evit conflictele pentru ca nu prea stiu ce să zic sau să fac, dar el îmi face silă si mă provoacă sa-i dau replica.

-Păi, tu, prietena ta si mâna ta dreapta e de ajuns, nu? Sunteti deja trei! îmi iese pe gură regretand imediat când îi aud pe toți cum râd de cel din fața mea.

-O, drăguță, esti dură! Imi place! si face iar miscarile din limbă.

-Nu fii măgar Richie !spune bărbatul de lângă mine, căruia nu i-am putut vedea fața până acum.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum