Cap. 40

16.9K 821 12
                  

-Ce dracu, v-am spus că nu merg! îl aud pe Sonny spunandu-le celor trei barbati din fața lui.

-Hai, Sonny! Stii că nu poți lipsi de la petrecere, Ron s-ar supăra!     îi spune unul din cei veniți sa-l ia la petrecerea de burlac dată de unul din colegii lui de echipă.

Si eu am fost invitată de logodnica acestuia, dar ținând cont de starea în care sunt am preferat să rămân acasă.

-Nu pot s-o las singură, dacă o apucă durerile? le spune Sonny serios arătând spre mine.

Toți îsi îndreaptă privirile spre mine, mai ales Brian care mă priveste de când a intrat în casă. Se uită la mine cu ochii lui verzi, mă studiaza chiar, de jos până sus si e cel mai tăcut dintre toți, de mă face chiar să mă foiesc si să mă simt stingheră.

Ce dracu se uita asa la mine! Daca il vede Sonny?

-Sonny poți să mergi, stii că mai am până nasc, îi spun si-l văd că se întoarce la mine aruncandu-mi o privire nervoasă.

-Steffany, nu pot să te las singură! se ratoieste la mine.

-Hai, Sonny! Misca-te si imbraca-te! Daca nu, te luam asa si nu stiu dacă o să te simti bine apărând în short si la bustul gol intr-un club de fite, îi spune Gerry râzând.

Se uita la mine pentru o scăpare, dar ridic din umeri râzând. Vreau să se ducă, stiu că se înțelege bine cu ei si nu m-as simți bine să stiu că refuză pentru mine.

   Asa as avea ocazia să vorbesc cu ai mei la telefon fără a sta lipit de mine, asa cum face mai mereu si mă întreabă despre  un cuvânt care i se pare lui mai deosebit si mă pune să il traduc.

In ritmul asta o sa invete sa vorbesca in romaneste!

Le ofer celor trei câte ceva de băut, doar Brian refuza fiind soferul.Toți arată foarte bine, înalți, bine făcuți, îmbrăcați în general în blugi si cămasă, doar Brian are si un sacou si la cum îl stiu pe Sonny probabil si el isi va lua unul.

Brian continuă să se holbeze la mine.

Asta chiar ma place ! Arat ca Moby Dick si el tot se uita la mine de parca ar saliva dupa cine stie ce diva!

  Sonny coboară rapid si e tras mai mult forțat în masină de ceilalți, apucă doar sa-mi zică pe fugă.

-Iubito, mă suni dacă simți ceva, da?

-Da, Sonny! Distreaza-te! îi spun în prag si le fac cu mana până pleacă.

Mă retrag în dormitor si după ce vorbesc cu mama puțin la telefon si mă bucur pentru matusa mea ca si-a gasit pe cineva si nu se mai întoarce să lucreze în Noua Zeelanda, adorm.

  Dar nu pentru mult timp pentru că mă sună Sonny.

-Ce faci iubito? Esti bine? îmi spune îngrijorat.

Probabil e la toaleta pentru că în fundal se aude muzica din club.

-Da, iubitule! Dormeam!

-A , bine! Atunci te las să dormi! Te iubesc!

Dar nu m-a lasat să dorm până la ora unu, m-a sunat din oră în oră să mă verifice, încât îmi venea să arunc telefonul, dar stiu că daca nu i-as raspunde ar veni rapid aici si mi-ar face un mare tambalau la cât de nebun e!

Pe la ora unu, primesc un mesaj

,,I-am luat telefonul lui Sonny să nu te mai streseze nici pe tine si nici pe noi! Dacă se întâmplă ceva îmi dai mie un mesaj '' Ron.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum