Cap. 12

21.3K 979 18
                                    

     Zilele trec rapid, Sonny s-a intors serios la antrenamentele lui, se pregateste pentru cantonamentul unde sunt chemati cei selectionati in echipa nationala. Vine destul de epuizat, iar seara continua in sala lui tragand de aparate. 

     M-a invatat salutul lor traditional hongi, cand vine acasa isi lipeste si freaca fruntea si nasul simultan cu al meu si ma saluta ,,kia ora'', ceea ce inseamna ca ne impartim suflarea de viata.                Bineinteles ca la noi salutul se continua imediat si printr-un sarut care ne face sa ne infierbantam si ajungem intotdeauna la orizontala pe unde apucam, pat, covor  sau canapea.

   In seara aceasta suntem invitati in club de un coleg de echipa, cu care se  intelege foarte bine. E fericit ca a cerut-o in casatorie pe iubita lui si aceasta a acceptat si vrea sa sarbatorim inainte sa plece. Doar trei din echipa lui de club sunt selectionati pentru Turneu .

    Imi pare rau ca pleaca si stiu ca-i voi duce foarte mult lipsa, dar  sunt mandra de el, din atatia jucatori a fost selectionat  ceea ce  inseamna ca e bun in ceea ce face.

      Ma imbrac intr-o rochita fara bretele si destul de scurta, imi las parul pe spate si ma admir pentru ultima oara in oglinda inainte de a cobori. Il vad asteptandu-ma in living cu un pahar de wisky in mana, rar cand l-am vazut sa bea ceva. Arata al naibii de bine, intr-o camasa si niste blugi negri care stau pe el intr-un fel in care ma face sa inghit in sec.

-Oau, iubito ...vrei sa ma inebunesti de tot? imi spune apropiindu-se si ridicandu-ma in brate.

      Imi incolacesc picioarele pe mijlocul lui si sunt asezata cu fundul pe un dulap, fiind acum la acelasi nivel cu fata lui. Incepe sa ma sarute pe gat si coboara scotandu-mi sanii din sutienul fara bretele, se joaca  si ii framanta facandu-ma sa gem . 

Totusi  o mica parte constienta  ma face sa vorbesc inainte sa ajungem iar infipti unul in altul.

-Daca nu plecam acum intarziem mai mult decat am facut-o !

-Ihm , imi spune sugandu-mi sfarcul.

-Acum ! ii spun mai tare si reusesc sa-l fac sa reactioneze.

-Bine , dar mai tarziu continuam de unde am ramas, imi spune bonsumflat. 

-Esti un nesatul ! 

-Pai, daca te imbraci asa...uita-te si tu cum ma faci sa plec,  imi spune aratandu-mi erectia lui vizibila din pantaloni.

       La naiba ! Ma face sa ma jenez!

-Imi place cum  te inrosesti  atunci cand ma auzi vorbind despre sex, imi spune razand apucandu-ma de fund in drum spre masina.

-Esti nebun! ii spun razand.

-Da , din cauza ta! 

   Ajungem in clubul in care am fost salvata de el, vederea lui ma face sa ma gandesc ce diferiti suntem acum cu toate ca a trecut foarte putin timp de atunci.

  Colegii lui sunt deja aici  la o masa mai retrasa. Sonny ne face prezentarile si le cunosc pe celelalte femei de la masa, doua sunt maritate, iar cea mai tanara dintre ele, o frumoasa maori, imi arata fericita inelul pe care abia l-a primit. Sunt placute si prietenoase si ma fac sa ma simt bine cu ele.

   Iesim la dans, dar baietii raman la masa urmarindu-ne ca niste ulii pana se apropie de noi cativa tipi, atunci ne trezim  cu ei in spatele nostru tragandu-ne si lipindu-ne de trupul lor ceea ce ne face sa radem fericite de puterea pe care o avem asupra lor.

     Dupa vreo ora, vreau sa merg sa vorbesc cu Maria pe care am zarit-o alergand de la masa la masa, aducand  si luand comenzile.

-Nu stai mult iubito! imi spune langa ureche Sonny cand ma ridic sa plec .

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum