Cap. 47

15.6K 846 28
                  

O Doamne bine ca s-a facut dimineata!

Noaptea aceasta a trecut cel mai greu. N-am mai rezistat si după cina am încercat sa-l sun , dar telefonul lui era închis. Am crezut că mor în momentul acela, mi-a fost atât de rău încât am simțit cum mă preling lângă pat si am plâns asa cu capul pe pat până am adormit. Sufăr, n-am crezut că poți suferi atât de mult atunci când esti părăsit.

N-ai fost parasita! imi spune ratiunea

Dar cum pot să trec peste asta când nici nu mai pot să gândesc cum trebuie. Singurul care mă face să mă misc si să mă ridic din patul în care as vrea să zac încontinuu , e băiețelul meu care îmi cere atenția si are nevoie de mine.Tot ceea ce fac e dureros pentru mine, nici nu m-am spălat si nici de mâncat n-am avut chef. Arăt si miros îngrozitor, părul meu e atât de incalcit încât cred c-o sa-mi ia o zi să mi-l descalcesc, dar nici nu-mi pasă. N-am vorbit decât cu femeia care se va ocupa de casă si mă va ajuta. Se numește Rua, e din Samoa si are în jur de cincizeci de ani. Cred că si-a dat seama că ceva nu este în regula, am prins-o de câteva ori că mă studia, dar e foarte plăcuta si încearcă mereu sa-mi vorbească fără să întreacă măsura, însă. Cred că o să fie un om de bază pentru noi.

Care noi Stefania? Sonny tocmai a plecat cu altcineva si a renunțat la noi!

Ah , la naiba astăzi trebuie să mă întâlnesc cu Flor pentru întâlnirea cu croitoreasa! Gând la gând, aud telefonul sunând si îi răspund bunicii lui care habar n-are cât de mult mă face să sufăr tampitul ei de nepot.

-Bună, Flor!

-Draga mea, ce-i cu vocea asta? o simt ingrijorandu-se.

-Nimic grav, doar nu mă simt prea bine!

Pe naiba ,nu-i grav! Dobitocul de nepot al tau tocmai m-a cerut in casatorie si s-a gandit sa petreaca cu altcineva evenimentul! Asta ar trebui sa-i spun !

-Vai, draga mea! Vrei să vin la tine? Sau îl trimit pe Jon?

-Nu, nu! Nu este nevoie .... o să iau o pastilă si voi dormi puțin până se trezeste Sid, încerc să o conving.

Vizita ei imi lipseste acum! Daca ma vede in ce hal arat cred ca e in stare sa ma tarasca de par in dus si sa se duca singura dupa Sonny.

Mă mir că renunță atât de usor, probabil crede că sunt prea obosită din cauza copilului.

-Bine, draga mea! Amanam totul până te vei simți mai bine! Sonny unde e?

La femei!

-E plecat, dar trebuie să vină azi!

-Bine , bine! Sigur o sa-ti revii când o sa-l vezi, nu? râde ușor si închide telefonul.

Mă îndrept spre camera mea si mă privesc în oglinda pe care n-am mai folosit-o de când a plecat. Cu toate că mă simt îngrozitor si bănuiam că arăt la fel, am totuși un soc.

Chiar arat ca naiba!

Dar n-o sa-i dau satisfacția sa-i arăt cât am suferit pentru el, asa că voi face un dus si mă voi aranja să arăt mai bine ca oricând.

Bravo Stefania! Asa te vreau! ma incurajeaza ratiunea sau mandria mea?

Ma bucur că Sid mă lasă să mă ocup si de mine si după o baie revigoranta, mă îmbrac cu o rochita mai lejera si mă îndrept spre bucataria din care vine un miros puternic de cafea.

-O sa-ti faca bine puțină cafea! îmi spune Rua zâmbind, punandu-mi o cană aburindă în față.

-Multumesc, îi zâmbesc la rândul meu si o vad cu coada ochiului cum mă studiază cu o figură mulțumită.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum