Cap. 19

18.3K 908 13
                                    

Prin visul meu frumos aud melodia enervanta a telefonului.

Ah ,de ce naiba nu l-am inchis?

Deschid cu greu ochii si raspund fara sa ma uit cine ma deranjeaza la aceasta ora.

-Da?

-Iubito, sunt cativa ziaristi la poarta, dar sunt tinuti deoparte de Peter, asa ca n-o sa vin sa te duc la serviciu. O sa te astepte in fata casei un taxi si poti pleca linistita ...sunt sigur ca n-o sa te recunoasca, nu stiu cine esti tu si sunt mai multe case in acest cartier, sunt multe masini care pleaca de dimineata ...asa ca stai linistita!  Important e sa nu ne vada impreuna! imi spune grabit.

-Ce? reusesc sa-i spun, dar imediat imi aduc aminte de seara trecuta. 

      Ah! Rahat! Dineul si bliturile!

-Iubito, nu te speria! O sa ne urmareasca vreo doua zile, apoi vor uita, vor urmari pe altii! imi spune serios

-Sonny, dar de ce?  spun suparata.

 Nu-mi vine sa cred ca voi fii urmarita si hartuita ca vedetele!

-Steffany, eu sunt o persoana cunoscuta si ei cu asta se ocupă, din asta traiesc si cauta sa afle tot. Eu ma descurc, sunt obisnuit si nu-i bag prea mult in seama, dar nu stiu daca tu vei rezista sa fii urmarita peste tot, sa-ti invadeze intimitatea...vor uita iubito, daca nu ne vor vedea impreuna! Ei nu stiu ca locuim impreuna, asa ca ma vor urmari doar pe mine,   imi spune incercand sa ma incurajeze.

-Bine, Sonny!  raspund si deja ma gandesc cum sa fac sa nu fiu recunoscută.

Ma imbrac simplu in blugi si un tricou, parul mi-l prin intr-un coc lejer si-mi iau un rucsac. Gata, arat ca o fata care merge la facultate. 

Cand trec cu taxiul pe la poarta ma uit drept inainte spre parbriz, fara sa schitez nimic, chiar daca sufletul imi tremura, iar cei trei ziaristi nu baga de seama si nu-mi dau  nici  o importanta.

        Perfect!

Ajung la  cabinet si avem  o zi normala cu multe programari pe care reusim sa le terminam si chiar rezolvam si cateva urgente. Cand terminam ne tragem un pic sufletele si-l vad pe Scot ca-mi arata ziarul in care apare Sonny si  cu mine, plecand grabiti de la dineu, sub titlul ,,Cine e misterioasa iubita a lui Sonny Tomson?''

Articolul are doar cateva randuri, in care vorbesc de prezenta lui Sonny la evenimentul de caritate si se intreaba cine e iubita lui, pentru ca nu prea a fost zarit cu multe femei la astfel de evenimente importante.

-As face ceva bani daca le-as furniza informatia asta, imi spune Scot privindu-ma serios.

  O Doamne , n-ar fii in stare, nu? Sau ar fi?

-Ce reclama as face cabinetului daca ar stii ca iubita marelui sportiv lucreaza aici, continua Ben la fel de serios.

O Doamne ce ma fac ? N-o sa mai pot iesi din casa!

Ma uit speriata la ei cu o privire de catelus, cu ochi rugatori, as vrea sa le spun sa nu faca asa ceva, dar cine sunt eu sa le interzic? Fiecare face ce vrea! Imi musc buza cat pot de tare, dar ii vad ca izbucnesc in ras amandoi. 

-Daca ai fii vazut ce fata plouata aveai cand ne-ai auzit, zice Ben printre hohote.

Scot ma imbratiseaza si-mi face semn sa ma asez la masa din cabinetul lui Ben.

-Cum crezi ca am face asa ceva? Esti prietena noastra! De cand lucrezi aici ne simtim mult mai bine ..., incepe sa-mi spuna vesel. 

-Si avem mai multi pacienti, tu stii cum sa vorbesti cu stapanii lor, continua Ben.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum