Cap.23

17.1K 862 10
                                    

În fiecare seara din aceasta saptamana a venit la mine. S-a ținut de cuvânt atunci când mi-a promis că o s-o luăm usor, astfel, după ce imi termin programul si ajung acasa, apare la usa mea. Când raspund la bătăile lui usoare mă întâmpină de fiecare data cu câte un trandafir rosu facandu-ma să mă inrosesc si eu.

Nu-mi vine să cred că îmi aduce mereu cate o floare când stiu ce mult urăște să cumpere flori, totuși, mereu merge la florărie pentru bunica lui pentru a o vedea fericită, stie ca-i face plăcere, asa cred că face si pentru mine. În prima seară când mi-a adus, mi l-a intins în față jenat.

-Stiam ca-ti plac... asa că m-am gandit sa-ti iau unul...

-Mulțumesc!

Si asa s-a întâmplat în fiecare seara. Ma uit mereu ce firav este trandafirul in mainile lui puternice si de multe ori as vrea sa fiu eu in bratele lui, mainile lui sa ma tina pe mine. Parca am fi doi adolescenti la prima noastra iubire, de fapt pentru mine chiar este prima iubire si nu stiu de ce dar cred ca si pentru el. A avut multe femei in viata lui, dar nimic serios, nimic din ceea ce inseamna o relatie de lunga durata care implica si iubirea, de aceea e ceva nou si pentru el si de multe ori nu stim sa ne purtam.

Nu a intrat in casa pana acum, imi iau o bluza pe mine, coboram si stam pe trepte, unul langa altul incercand pe cat posibil sa nu ne atingem prea mult. Vorbim despre tot ce facem pe timpul zilei, eu cu pacientii mei haiosi care vin cu fel de fel de rani dupa multele peripetii si pozne pe care le fac, de exemplu azi am avut un chihuahua care a fost adus de un copil, cu capul bagat intr-o conserva si ne-am chinuit s-o taiem si sa ne ocupam de ranile pe care si le-a facut cand a incercat sa scape, lovindu-se de ce-a nimerit in jurul lui.

Imi place cand il fac sa rada, are un ras atat de profund si mi-ar place sa-l vad mereu asa relaxat. El imi povesteste de unii din colegii lui, de antrenamentele facute sau despre unele meciuri pe care le-a avut. A fost o saptamana placuta, singurul lucru care lipseste este apropierea dintre noi si evitarea discutiei despre relatia noastra.

Tocmai mi-a spus ca o sa plece pentru cateva zile in Dunedin un oras din Insula de sud pentru o partida din campionatul lor national si are emotii pentru echipa lui. Acum trebuie sa plece sa-si pregateasca bagajul si urmeaza partea cea mai grea din fiecare seara, despartirea. Ma conduce pana in fata usii si isi ia la revedere si sta in usa privindu-ma si zambindu-mi usor, pana ii inchid usa in fata.

O Doamne simt ca mor ! Imi vine sa sar in bratele lui si sa-l rog sa ramana cu mine!

Dar, ceva m-a facut pana acum sa nu fac acest pas, sa rezist cu toate ca de fiecare data ma preling pe usa si stau acolo mult timp gandindu-ma ca deobicei ce naiba sa fac cu viata mea, cu el, mai exact...

Dar in seara asta il vad ca se apropie mai mult de mine, se lipeste de spatele meu atunci cand ma intorc sa deschid usa. Raman nemiscata, lipita de pieptul lui, simtindu-i caldura, inima mea o ia razna.

Isi apropie capul de urechea mea si ii simt respiratia fierbinte pe obraz.

-Mi-e dor de tine, mi-e atat de dor de mirosul tau, de pielea ta, de gura ta ..., imi spune mirosindu-ma, atingandu-ma pe gat si la ultimul cuvant rostit ma intoarce si isi lipeste buzele de ale mele intr-un sarut umed si fierbinte.

Simt ca ma aprind si nu mai rezist sa-l tin departe de mine, imi pun mainile in jurul gatului lui si il trag mai aproape. Fiind mult mai inalt ma ridica in brate pentru a fi la acelasi nivel, palmele lui mari ma tin de fese , picioarele mele inconjurandu-l si intram in casa fara sa ne dezlipim gurile. Dar, se opreste si cred ca are o clipa de luciditate, ma intreaba cu vocea lui ragusita si plina de dorinta.

-Esti sigura?

Nu-i raspund, dar imi infing mainile in parul lui si imi lipesc buzele iar de ale lui, limbile noastre se cauta, si-au dus dorul si sunt la fel de disperate sa se atinga la fel cum tot corpul tremura asteptandu-i mangaierile. Ajungem langa pat, ma lasa jos si incepem sa tragem de haine, el de-ale mele si eu de-ale lui pana reusim cu stangacie sa ne dezbracam aruncandu-le peste tot, cat mai departe de noi. Simt ca iau foc sub atingerea lui si ma las in voia lui. E excitat, flamand si nerabdator  si ma daruiesc cu totul. 

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum