Cap.46

16.6K 803 35
                                    


Sper sa placă melodia!

E atat de bine in casa noastra!

O adoram pe bunica lui si m-am simțit bine la ea, dar ne doream să ne petrecem timpul împreună, mai ales că s-a întors din deplasare si o perioadă mi-a promis că nu va mai pleca. Sonny continuă să fie o lipitoare si doar atunci când e plecat la antrenamente nu suntem împreună, dar când se întoarce recuperează. Ne-am mutat de două zile înapoi si de când m-a cerut în căsătorie parcă am început să simt că este si casa mea si parcă mi-e mult mai dragă acum. Sonny pleacă dimineața înainte să mă trezesc, iar eu îmi împart timpul între copil si treburile casei. Asta până o sa vină femeia trimisă de agenție, pe care a cerut-o Sonny după o discuție aprinsă cu mine.

-Vreau să vină să se ocupe de casă! s-a ratoit la mine.

-Sonny, dar nu-i văd rostul! Mă pot ocupa eu de tot! am încercat sa-l conving.

-Steffany, e destul ca te trezești noaptea de multe ori .... nu înțeleg de ce vrei să te chinui atât de mult!

De ce? Pentru că asa suntem noi româncele , muncim mult si ne place să ne ocupam singure de toate lucrurile! Asa am văzut la mamele si bunicile noastre si asta facem si noi! Nu suntem obisnuite să lăsăm pe alții să se ocupe de familile noastre!

-Iubito, nu vreau sa te imbolnavesti! mi-a spus luandu-ma în brațe si pupandu-ma usor pe vârful nasului.

Ah , mă cunoaște atât de bine si stie cum să mă ia ca să obțină ce isi dorește!

Am convenit până la urmă să vină zilnic până la prânz, să mă ajute la menaj si gătit. Intr-adevăr casa e destul de mare, iar eu sunt de multe ori istovita si sleita de puteri din cauza celor doi care seamănă atât de mult, amândoi vor atenția mea cât mai mult timp!

Prânzul si cina o luăm împreună, după care iesim la o mică plimbare prin parc cu cel mic. Rar când nu ne întâlnim cu fani sau admiratoare de-ale lui, dar îmi place că nu le da prea multă atenție, stă doar la poze sau le da câte un autograf si se întoarce imediat la noi. Nu-i spun nimic, doar zâmbesc, chiar dacă câteodată mor de gelozie, mai ales când văd câte o oxigenata siliconata că vine lângă el. Astea erau genul cu care umbla înainte de a fi cu mine. Dar acum nu le da importanță, ca si cum nu le-ar vedea cum se gudura ca niste pisici în călduri pe lângă el.

La fel simt si în momentul ăsta când o văd pe tipa care stă mai mult agățată ca o iedera de el si îsi împinge sânii în pieptul lui. Mai au puțin si îi ies prin decolteul imens pe care îl are, dar cred că ăsta e si scopul ei.

-Si Sonny, când e următoarea partidă? întreabă cu o voce care parcă mă zgaraie în urechi.

Ah , ce te-as lega cu părul ăla cu extensii în jurul gâtului si ti-as da aer cu porția !

Sonny pare că nu-i observă linguseala, îi da si un autograf după ce a facut o poză cu ea.

-Sambata aceasta, adică peste trei zile! îi zambeste scurt si pleacă, lasand-o în mijlocul drumului cu gura căscată privind după el.

Vine la mine si se apleacă sarutandu-ma plin de pasiune, facandu-ma sa-mi bag mâna în părul lui si sa-l trag mai aproape de mine, uitând că suntem intr-un parc unde sunt o mulțime de oameni, mai ales copii.

-Iubito, daca nu te oprești să stii că nu mai ajungem acasă .... mergem direct la masina, îmi spune amenințător.

O Doamne ce repede se aprinde!

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum