Cap.16

19K 928 9
                                    

     Azi am putin timp liber intre consultatii asa ca ma decid sa plimb un Terra Nova in parcul din apropierea cabinetului. L-am ingrijit in ultimul timp si as vrea sa-i vad evolutia si cum altfel decat in  aer liber unde intra in contact cu alti caini, dar si cu oamenii.

     Il las pe Scot si plec cu Max, care deja a salivat pe toate scaunele din cabinet. Profit de  aceasta ocazie sa iau si putin aer. Sonny e plecat de trei zile in Argentina pentru urmatoarea partida, la fel si Ben care si-a luat sotia la pescuit pentru cateva zile. Ma simt singura,  am muncit mult si asta m-a facut sa nu ma mai gandesc atat de mult la el, seara continui sa merg la Flor si ne petrecem vreo doua ore impreuna, dar tot îmi rămân nopțile.

    Atunci în liniște si în întuneric sufăr cel mai mult de singurătate cu toate că vorbim foarte mult la telefon sau chiar ne vedem pe Skype cand are timp. Dar, degeaba, nu-i simt bratele in jurul meu cand adorm, caldura corpului sau lipit de al meu, cuvintele de alint sau sarutarile.

           Ah ,iar am inceput sa ma gandesc la el!

-Ooo, de cine dau eu aici? De micuta tarfa a lui Sonny!  aud vocea scarbosului de Richie care ma scoate din gandurile mele.

            De ce dracu cred astia ca sunt o tarfa ? Sonny e singurul barbat din viata mea!

Cred ca isi face alergarea prin parcul asta, e transpirat si  isi da castile de la urechi jos cand se apropie de mine. Ma uit urât la el si dau să plec, dar se pune in fata mea.

-Ce faci ? Esti in cautare de alt mascul acum cand al tau e plecat? Ce zici de o scula alba sau preferi doar una mai colorata, de maori? imi spune cu un ranjet rautacios  strangandu-si barbatia in mana. 

-El nu trebuie sa violeze o femeie ca s-o aibe! ii răspund  printre dinti.

-Gura asta a ta e cam mare! Sonny nu s-a ocupat de ea, poate vrei sa ma ocup eu! Mi-ar place sa mi-o sugi putin,  spune  ranjind si se apuca iar de bărbăție. 

  La dracu ,imi vine sa vars! Dar n-o sa-i dau satisfactie de slabiciunea mea!

-Sa-i multumesti lui ca nu te-am acuzat de viol! suier spre el.

-Pe cine crezi ca ar fii crezut, pe o menajera imigranta sau pe un jucator de rugby din echipa locala? Papusica, eu sunt o persoana cunoscuta aici! rade zeflemitor.

     Ah , scarbosenie de om!

-Sonny e de o mie de ori mai barbat decat tine! ii spun rautacioasa.

-De unde stii? Daca vrei facem o proba ...acum sau poate diseara? continua sa rada si sa-mi faca sila.

-Nici in visele tale! ii raspund sarcastic.

- Auzi, micuta tarfa cat crezi c-o sa te mai tina Sonny langa el?  Suntem inconjurati de multe femei! Se plictiseste destul de repede si ...atunci te astept pentru o partida ca sa-ti arat ce inseamna barbat adevarat! suiera nervos spre mine.

-Mai bine mi-o trag singura sau cu un caine decat cu tine! i-o trântesc si plec fara sa-l mai bag in seama.

        Ah, la naiba ,are dreptate! In jurul lor roiesc multe femei, mai ales in jurul lui Sonny care e in echipa nationala!

Imi continui plimbarea abatuta si gandindu-ma ce mult m-ar durea daca n-as mai fi cu el, n-am prea vorbit despre viitor, am incercat sa ma bucur de prezent.

            Nu stiu ce viitor o sa aveti , dar fara el vei suferi enorm , Stefania! imi spune draga mea constiinta

Ma intorc la cabinet si-mi continui programul pana la sase  cand sunt asteptata  la masa la Flor. O gasesc foarte emotionata si vesela vorbind in soapta cu Jon la masuta din gradina, doar din cand in cand ii aud cate un mic chicot.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum