Cap. 49

17.3K 805 18
                                    

-Iubito, nici nu mă gândesc să te las să mergi asa îmbrăcată! spune nervos.

-Sonny, te rog! Nu începe, iar!

-Nu te-as lăsa să te îmbraci asa nici când ai merge cu mine .... dar fără mine? se ratoieste în continuare.

-Ti-am mai spus că suntem foarte multe femei, doar n-o să fiu eu singura îmbrăcată asa ...si la naiba, e petrecerea mea de burlacite, îi spun încercând sa-mi finalizez machiajul.

Îi arunc o privire prin oglinda si-l văd botos si supărat, nu-i convine deloc situația, dar nu am să cedez nici în ruptul capului la rochita pe care abia mi-am cumparat-o la insistentele Mariei. Se lipește iar de spatele meu si îi simt mâinile pe sub rochie, mangaindu-mi ușor coapsele.

-Iubito, spune cu o voce răgușită.

Îi arunc o privire în oglindă si îi observ ochii scanteandu-i de dorință.

-Sonny, nu începe, te rog! Abia am reușit să mă îmbrac, dupa ce mai facusem asta o data, dar tu  ....esti un obsedat, spun făcând pe suparacioasa.

-Steffany, nu pot să plec asa! Uita-te ce-mi faci! îmi zice provocator frecandu-si nasul de urechea mea.

-De data asta nu te mai ascult! Asa mi-ai spus si cu jumătate de ora în urmă, iar acum suntem în întârziere, insist nervoasă si de data asta hotărâtă.

-Doar puțin, o data si gata, insistă mangaindu-ma din ce în ce mai mult.

-Nu! îi spun dandu-i peste mână.

-Puțin ...doar puțin, continuă.

-Nu! Mă așteaptă fetele, iar pe tine băieții, asa că grabeste-te! îi spun continuând să îi iau mâinile de pe corpul meu.

-Bine, dar nu te îmbraci asa! mormaie nemultumit de incapatanarea mea de a nu ceda.

-Dumnezeule, Sonny! Iar începem? spun exasperata si trec pe lângă el rapid până nu ma dezbracă iar.

Nebunul! Gelosul! Obsedatul! Nesatulul!

Sid e în brațele mamei mele pe canapeaua din living, iar tata e lângă ei.

-Distracție plăcută, draga mea! îmi spune ea zâmbind.

-Aratati superb! completează privindu-l si pe Sonny care coboară scările cu botul cât trenul.

Mă întreabă din priviri de starea în care se află ginerele ei, dar nu-i raspund, doar îmi dau ochii peste cap facand-o să râdă.

-Dacă plânge mult si nu-l poti potoli, mă suni! le spun plecând după iubitul meu care deja e la masina.

Mă urc în masina si ca de obicei când e nervos si nu vrea să vorbească cu mine, da drumul tare la muzica. Mă uit prin geam si mă gândesc ce repede a trecut timpul.Toată luna am fost tarata de Bridget si Flor la tot felul de degustari pentru a alege mâncarea, băutura si tortul. Apoi decoratiunile si probele la rochie si în sfârsit peste două zile mă căsătoresc. Ai mei n-au mai plecat, tata e în concediu , iar mama a vorbit cu o colegă sa-i facă turele o luna, asa ca n-avea nici un rost să mai plece acasa.

M-am simtit bine cu ei, m-au ajutat mult cu cel mic, iar Sonny a petrecut mult timp cu tatăl meu cu care se împacă chiar bine. Am discutat cu ei si daca se vor hotărî sa se mute aici, o vor face în apropiere de noi cu ajutorul lui Sonny, bineînțeles.

Colegii si prietenii lui Sonny l-au forțat să organizeze o ultimă petrecere de burlac, iar prietenele si soțiile lor au vrut să petrecem si noi separat de ei. Asa ca iata-ne pe drum spre petrecerile special date pentru noi! Sonny mă conduce spre clubul unde mă așteaptă fetele si continuă sa fie irascibil din cauza că m-am îmbrăcat intr-adevar foarte sexy. Când m-a vazut îmbrăcată asa s-a lipit de mine si m-a dezbracat rapid si daca era dupa el, le-am fi dat naiba de petreceri si-am fi petrecut împreună în pat toată noaptea.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum