Cap.3

22.2K 1.1K 46
                                    


Pupilele mi se dilată la privelistea din oglindă. Sunt îmbrăcată intr-un costum de latex negru, parcă ar fi a doua piele, părul mi l-am lăsat pe spate si am ales un machiaj special pentru club, Smokey Eye, negrul făcând sa-mi iasă ochii în evidență.

Arat bine,dar nu e stilul meu!

-Nu-mi vine să cred că am acceptat asa ceva! îi spun Mariei care zace în pat de aseară.

Toată noaptea si-a petrecut-o varsand si la toaletă. Cred că are un fel de enterocolita.

-O faci pentru mine si-ti voi rămâne vesnic recunoscătoare , îmi spune si pe fata ei palidă îi apare un zâmbet sters.

-Esti sigură că n-o să mă pipăie vreun obsedat?

-Vrei să te mint sau sa-ti zic adevărul ? îmi spune clipind des cu genele ei lungi.

-Deci o să am o seară grea! Spune-mi încă o data de ce am acceptat? îi spun supărată.

-Stefy stii că dacă nu merg la muncă azi, Gemma se va supăra pe mine! E o favoare, ok? Si o faci ...pentru că mă iubesti, îmi spune trimitand un pupic spre mine.

-O , la naiba, zici că sunt Catwoman!

-O să fie bine , ai să vezi! O seară în club trece foarte repede.

Cat de greu poate fii?

Merg în clubul Gemmei patroana restaurantului la care lucrăm ,sa-i țin locul Mariei.
E al doilea serviciu al ei si la fel ca mine nu-si permite sa-l piarda, banii îi trimite fiului său care e crescut de bunici de la divorț. A rămas însărcinată în ultimul an de liceu cu primul ei iubit si s-au căsătorit mai mult forțați de părinți, iar la prima ceartă mai serioasă s-au despărțit.

Greșelile tinereții !

-Ne vedem mâine ! îmi iau la revedere de la ea si plec cu taxiul până acolo.

N-am luat carnet până acum pentru că ai mei nu si-au permis sa-mi plătească scoala de soferi, de masină nici nu putea fi vorba.

Clubul începe să se aglomereze si e plin de fum, muzica răsuna, iar Dj-ul este chiar priceput în mixurile noi antrenandu-i la dans pe majoritatea atât lângă proprile mese cât si pe ring.

Merg la mese de ceva timp ,iau comenzile si îi servesc cu fel de fel de cocteiluri, shoturi, whisky sau răcoritoare.

Asa fac si la această masă de patru tineri destul de beți, după ce le aduc comanda dau să plec, dar simt cum sunt trasă de braț direct în poalele si brațele unuia dintre ei si îi văd râzând . Dau să mă eliberez, dar cu cât mă agit cu atât mă strânge mai tare. Îi simt alcoolul din respirație atunci când îsi bagă mâna în părul meu tragandu-mi capul spre el. Încearcă să mă sarute, si încep sa-l lovesc cu picioarele, dar n-am nicio sansa în fața lui , este mult mai puternic. Mă trage tare de păr si îsi lipește buzele de ale mele, dar îl musc cât de tare pot si reușesc să mă eliberez. Nu fac destui pasi că sunt prinsă de brațe din spate si lipită de trupul lui, ii simt mirosul de transpiratie amestecat cu prea mult alcool si fum si-mi vine sa vars, mâncarea mi-a ajuns în gât, cu cât încerc să scap cu atat mai tare mă strânge la pieptul lui. E semiintuneric pe ring si majoritatea probabil cred că suntem un cuplu de îndrăgostiți, dar mă sperii destul de tare si intru în panică atunci când îl simt cum mă împinge din spate spre ieșire si nimeni nu schițează niciun gest. Îmi vine să plâng, dar mă întăresc singură.

Trebuie sa gasesti o solutie!

Intotdeauna am mers pe principiul că mai bine ai grijă si te feresti singură, decât să astepti s-o facă altul.
Trag aer în piept si încerc sa-l lovesc cu piciorul, dar îl fac să râdă mai tare. Simt deodata că este smucit de lângă mine si prima reacție pe care o am e să fug, dar picioarele mele nu vor să se miste si să mă asculte. Mă întorc să văd ce s-a intamplat si-l văd pe agresorul meu la pământ tinandu-se de nas din care îi curgea sânge , iar lângă mine pe seful meu. Îmi ia fața în mâinile sale mari si mă întreabă îngrijorat.

NOIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora