24.

234 34 7
                                    

Skupljam ruke i polako ih primičem ustima kako bih se napila ove svježe vode.Uistinu ova šuma je bila predivna.Protegnem se,pa krenem istom stazom kojom sam i došla.Dorianovo ponašanje me uznemiruje.Zapravo ga i ne poznajem toliko dobro da bih mogla reći koje su njegove namjere.Sve od zabranjenog postpuka činio se kao da se želi sprijateljiti,ali od tada baš i ne.

Zaustavim se kako bih bolje pogledala ostala oružja.Već su se pripremali za sljedeći trening o kojem nas je Rina obavjestila.I mi ćemo sudjelovati,nadam se da nećemo napraviti veliku štetu.

Dorian je sjedio na istom mjestu gdje sam ga i ostavila,pa se tihim koracima vratim na svoje mjesto.

''Kladim se da je bio ženskaroš.'' frkne gledajući prema Theu koji je razgovarao s par cura.Namrštim se,pa mu odgovorim ''A možda je ljubazan?''

''Stvarno?'' okrene se s velikim osmijehom prema meni ''Znaš li ti išta o muškarcima?'' zakolutam očima na njegovo glupo pitanje. ''Pogledaj ga,on uživa u njihovoj pažnji.''

''Ljubomoran si.'' kažem podrugljivo,ali nisam izazvala nikakvu posebnu iritaciju s njegove strane. ''Tvoj problem je što si previše naivna,misliš ako ti se netko obrati s par lijepih riječi da je dobar?'' reče ozbiljno dok se naginje prema naprijed. ''Nemaš pojma što ja mislim.'' uzvratim oštro gledajući ispred sebe. ''Pa očito je da ne poznaješ skrivene namjere kad je u pitanju muško.'' lecnem se na njegovu misao,jer mi je počeo ići na živce.Istina nikada nisam ni bila u tim grupicama s muškima i nemam iskustva,a najbliže što sam prošla je bio Tommy.

''A ti si kao imao iskustva s curama.'' pogledam ga ravno u oči,pa nastupi kratka pauza. ''Dovoljno da steknem nekakvo iskustvo.'' odvrati smireno.Iskustvo? O kavkom iskustvu točno priča?

''Mhm,mogu mislit.'' kažem sarkastično čupajući travu između svojih nogu.To sam uvjek radila kad mi je bilo dosadno sjediti. ''Reci mi,Marie'' primakne se mom uhu,pa je njegov dah prelazio preko mog vrata. ''Jesi li ikada bila s muškarcem?'' trgnem se na njegovo pitanje i ošinem ga pogledom. ''Kakvo je to pitanje?'' 

''Nije valjda da me nisi razumjela?'' opet je poečo provocirati i imala sam želju da razbijem taj njegov ponosni kec. ''Ne moram odgovarati na tvoja pitanja.'' uzvratim zamuckivajući. ''Znači nisi.'' javi se ponosniji nego ikad.''A možda da pitaš Thea da te nauči nekim stvarima,siguran sam da mi mu bilo drag-'' prije nego što je završio rečenicu,ošamarim ga punom snagom zajapurenih obraza dok kontrolriam svoje disanje.Njegove oči se rašire u čudu i zatim ustane streljajući me pogledom.Sad su svi gledali u nas,ali nisam mogla slušati njegove provokacije.

''Hej,hej!'' Rina se pojavi između nas kako bi smirila tenzije.''Sve u redu?'' pogleda u mene,pa zatim u Doriana. ''Sve je u najbolje redu.'' Dorian reče kroz stistune zube.Njegovi mišići su bili zategnuti,a prsa je izbacio prema naprijed.Izgledao je viši nego prije. ''Počinje trening,a na kraju dana vas dvoje će te se boriti u ringu.'' brzo se okrenem prema njoj. ''Zašto?'' jer iskreno nije mi do bilo kakve borbe nakon ovoga. ''Ostali su znatiželjni,pa ne vidim zašto im ne biste pokazali kako ste sposobni? Osim toga Zen mi je rekao da niste opasni,ako se borite međusobno?'' dovrši rečenicu bez daljnih uputa.Ne bih se složila da sada nismo opasni. ''Ovaj put idem bez suzrdžavanja.'' Dorian reče dubokim,oštrim glasom. ''A inače si se suzdržavao?''

''Oh,itekako.''

''To ćemo još vidjeti.'' hladno kažem i krenem prema vrećama za udaranje. ''Na tvom mjestu bih dobro vježbao udarce,malo sam proučavao tvoje pokrete od zadnjeg puta!'' dovikne,ne obazirući se što ga drugi gledaju.Ne mogu vjerovati kako sam zapravo bijesna.Nikome nisam puštala da me ovako provocira,pa ni u školi.Događale su mi se i gore stvari,ali zašto sam postala tako obzirna i sojetljiva na njegove glupe izjave?

MaylinWhere stories live. Discover now