0.2: "Yüzleşme"

204K 4.2K 324
                                    

(14 Ağustos 2016-20.56 tarihinde yayımlanmıştır.)

3. Göz
Acar, elini kızın geceye benzettiği koyu saçlarına değdirdi. Bir iz kalmasını bekledi o derin kestaneden. Ama saçları kum tanesi gibi dağıldı ellerinde. Her bir teline özenle dokundu. Burnunu kara deliğe girmiş gibi saçlarına daldırdı ve leylak kokusunu aldı. Yaşadığını hissetti. Kız yaşadığı yorucu günden sonra derin bir uykudaydı. Saat 00.30 du.

Adam işine devam edip ince uzun kemikli parmaklarını, kızın ayın ışığında ay parçası gibi duran pürüzsüz yüzünde gezdirdi. Kirpiklerine çok dikkatli bir şekilde dokundu. Burnuna yanlışlıkla değdiğinde kızın burnunu kırıştırıp bir iki kere çektiğini gördü. Bu hareketinden sonra içinden burnunu ısırmak gelse de yapmadı. Köprücük kemiklerinin üzerine hafif öpücükler kondurdu. Ve güzelliğini izlemeye devam etti. Her iç çekişini, dudaklarını her kıpırdatışını, rüyadaki her kaş çatışını, ellerini oynatışını...

***
Saat yedi olmuştu. Birşeyler istiyordu. Bu gecenin gerçekten yaşandığına dair bir kanıt. Kızdan bir anı. Gözü odaya girdikleri zaman çıkardığı lastik tokaya döndü. Yataktan çıkıp baksırını giydi ve tokayı alıp pantalonunun cebine koydu. Telefonundan Recep'in geldiğine dair mesajı okudu ve O'na mesaj attığı an, otelden çıkan kızı takip etmesini söyledi. Adını deli gibi merak ediyordu ve öğrenecekti. Onun her zerresini bilmeliydi.

Kendini bozguna uğramış gibi hissediyordu. Yaklaşık 7 saattir yatağındaki güzelliği seyrediyordu. Dün gece bu kızın bekaretini alacağını bilmiyordu. Birlikte olduğu ilk bakire kız değildi ama kızın dokunduğu her yerini bir daha öpme arzusuyla yanıp tutuştuğu ilk kadındı.

Böyle bir güzelliğe ilk kendisinin dokunmuş olması onu bir inci tanesi gibi hissetmesine neden olmuştu. Beyaz sırta elini yaklaştırıp ucuyla dokununca kızın gözlerinin aralanmaya başladığını gördü. Ne diyeceğini bilemiyordu. Ne denirdi ki zaten? O yüzden kızın gözlerine baktı.

Kız önce tikiyle uyandırıldığı için hafif kaşları çatılsa da bir sızı hissetti vücudunda. Vücudunun çıplak olduğunu hatırladı. Dün gecenin anıları gözünün önünden geçti. Suratının ısındığını hissedince hemen doğrulup sütyenini giydi. Acar, gözlerini kıza dikmekten alamadı ve kopçasını taktı. Kız gözleriyle omzunun üzerinden ona baktı. Tamamen giyinip odadan çıkarken adam hala yatakta oturur halde ve şaşkındı. Kız giderken ona sadece

-Teşekkür ederim." Diyebilmişti. Adam şaşkınlıktan küçük dilini yutacaktı. Tanımadığı bir adama bekaretini aldığı için teşekkür mü ediyordu? Bu kızda bir şeyler vardı.

Adam "Adın?" Diye sordu. Sadece bunu söyleyebilmişti. İçinden iyi sövdü kendine. Kız dün o ağzın ona neler yaptığını aklından istemeden geçirip en azından bu adama adını söylemek istedi " Elvin."

Elvin kapıdan çıktı. Adam gülümsedi. Tenini hafızasına kazıyan sıcak bir Cennet Çiçeğiydi demek ki. Hayatındaki gökkuşağının her bir tayfıydı Elvin. O teni bırakmaya niyeti yoktu. Recep'e 2 dakika sonra mesaj attı:

"Siyah uzun kollu dar elbise, koyu kestane saç, kahverengi göz, altında yüksek platformlar. Evine kadar takip et. Öğrendiğin an adresi bana yolla. İsmi Elvin.Çevreden tam adını öğren. İyice araştır. Hakkında her şeyi öğrenmek istiyorum. Şirkete gelme, mesaini böyle yap. "

Görüşeceğiz cennet çiçeği. Benim de sana bir teşekkür borcum var.

ELVİN DURU'dan

Tutkuyla Harmanlanmış BedenlerWhere stories live. Discover now