0.5 "Sen Hep Benimdin Demek"

165K 4K 563
                                    

Bölüm Şarkısı:
Naughty Boy- Runnin' (ft. Beyonce)

Artık sadece haftada bir bölüm gelecek, çünkü kendimi durduramıyoruuum. 13 K oldu. Vote veren, okuma listesine koyan, yorum atan herkese çok teşekkürler yavrumlar. Bir sonraki bölüm haftaya. İyi okumalarr 😘😘

(27 Ağustos 2016/ 22.53)

ACAR DEVRAN'dan

Pazartesi Sabahı
Pazar günümü bütün gün laptoptan Elvin'i izleyerek geçirmiştim. Buradaki bütün işlerim bitmişti. İstanbul'a dönmem gerekiyordu artık ama dönmemiştim. Elvinle konuşmam gerekiyordu öncelikle.

Dün yetimhanede de sürekli gittiği yerin spor salonu olduğunu öğrenmiştim. Çalıştığı bir yer yoktu, şirketten aldığı gelir ona çok fazla bile gelirdi eminim. Sonuçta sıradan bir öğrenci hayatı yaşıyordu.

Nasıl Ada'nın kuzeni olabilirdi ki? Yumuşacık bir pamuk gibiydi. Bembeyaz, minik, saf bir pamuk.

Asıl soru benimle neden yatmıştı? Acaba o bakışmamızı o da mı hatırlamıştı? Belki bir şeyler içmeye gelmiş, beni hatırlayınca benimle birlikte olmak istemişti. Olamaz mıydı?

Olamazdı. Bu işin içinde bir iş vardı ve öğrenecektim. Gözlerini nasıl aklımdan çıkarmıştım 3 yıl önce? Hiç aklımdan çıkmaması gerekiyordu. İncecik beli, buğulu gözleri, titreyen dudakları...

Arabamla evinin önündeydim şimdi. Uyanmış mıdır diye merakıma yenik düşüp, bilgisayarı açtım. Mutfakta, kameranın görüşüne girdi.

O ve kim lan bu piç?

Sesi açtım. "Bekaret partisi mi ?" Deyişinden itibaren dinlemeye başladım. Bu çocuk onun bekaretiyle ilgili oyun mu oynamıştı? Kafamda bir şeyler yerine oturmaya başlamıştı. Öfkelendim, öfkem içimde dev oldu.

Sonra çocuğun lafları, Elvin'in ellerini sıkarak tutuşu, onu zorlayışı... Arabadan fırladığım gibi saniyeler içinde Elvin'in kapısındaydım. Kapıya yumruğumu geçirip bir yandan da "Elvin! Aç, ben Acar!" diye bağırmaya başladım. Geç kalsaydım ve Elvin'e dokunsaydı, ne yapardım bilemiyorum.

Elvin telaşla kapıyı açarken ne sıfatla buraya geldiğimi de bilmiyordum gerçi. Bir anda ayarsız yumruğum kapıya alıştığından Elvin'in suratında patladı.

Kıza bir yumruk atmadığım eksikti. İnleyerek geriye doğru sendeledi. Hemen eğilip, yüzünü avuçlarıma aldım.

-Bütün gücünle mi vurdun? Ah acıyor, galiba beynim sarsıldı. " derken elimdeki ıslaklık dikkatimi çekti.

Gözyaşı? Aklıma tekrar gelen kamerada gördüğüm çocukla doğruldum ve Elvin'i arkamda bıraktım.

Hızla mutfağa ilerledim. Elvin ona zarar vermiş olacak ki, toparlanıp yavaş yavaş ayaklanmaya başlamıştı. Erkekliğine atabileceğim en sert tekmeyi atıp, suratına botumla bir tekme daha savurdum.

Kaburgasına bir tekme, karnına bir yumruk.

Yüzüne bir tekme, karnına bir yumruk.

Yakasından tutup yüzüne bir kafa daha. Parçalayacaktım resmen bu herifi. Her bir zerresini bir şehre dağıtacaktım.

Tutkuyla Harmanlanmış BedenlerWhere stories live. Discover now