DUYURU

20.6K 463 36
                                    

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba...

Hikayeyi uzun bir süre önce düzenlemeye aldığımı söylemiştim okurlarım, bir süredir büyük problemlerimle boğuşuyorum. Dediğim gibi birtakım şeyler hayatımda tepetaklak oldu. Zor bir dönemden geçtim.

Hikayede yazım-noktalama hatalarımı düzelterek, bazı kısımları silip, iyileştirmeye çıkarmaya çalıştım. Eleştirileri göz önünde bulundurdum biraz da. Belki hiçbir işe de yaramamıştır gözünüzde bilemem.

Düzenleme 2 kere yapılmıştır. Bütün bölümleri okuduktan sonra çoğunluk beğenmediğine kanaat getirirse, düzenlediğim 2. Halini paylaşacağım. O daha değişimli olduğu için direkt paylaşmak doğru gelmedi. İlk düzenlemeyi yayımlamak istedim önce. Eğer eski halini beğenirseniz bu düzenleme kalacak, beğenmezseniz diğer düzenleme yayımlanacak. Amatör hali sevildi, o sebeple değişim olmadı.

"Kalbini kırdığım, üzdüğüm herkesten çok çok çok özür dilerim. Telafi edebilirim umarım." Halâ hikayeyi seviyorsanız eğer bölümlerin hepsini birazdan yükleyeceğimi bildiriyorum.

Kendinize iyi bakıyorsunuzdur umarım. Görüşmeyeli aşık oldunuz mu?

Umarım olmuşsunuzdur. Sizi üzmek istemezdim.

Yorumları tahmin ediyorum az çok. "Aa hikayeyi çoktan unuttum!" Veyahut "Birsürü bildirim geldi rahatsız oldum.." diyenler olacaktır mutlaka.

"Eğer rahatsızsanız şimdiden kütüphanenizden çıkarabilirsiniz rahatsız olmamak adına. "

••Profilimden Sevgiyle Harmanlanmış Bedenler'i yani finalde çoğunuzun benden çok istediği Elvin ve Acar'ın çocuklarının hikayesini bulabilirsiniz. Aden'inki ayrı tutularak Uçarı Aşk adında başladı bile. Rüzgar'ın kitabı da Uçsuz Bucaksız adıyla yayımlandı. (Güncelleme 12.11.2017)

•Savaşla Bade'nin hikayesi için Aşk Sarhoşu'nu,

Badeyle Savaş'ın çocukları için Kavin Badem: Dilemma ve Aşkın İncisi kısa hikayelerini de bulabilirsiniz.

GÜNCELLEME: 5 Adet Özel bölüm gelecektir Tutkuyla Harmanlanmış Bedenler'e. Geçmişteki Acarla Elvin'e dair. Geleceği zaten çocukların kitabında işliyorum çünkü. Bu yüzden sadece ikisinin zamanlarını işleyeyim özelde dedim.

Yüreğinizden öpüyorum. Aşkla kalın.







Sevin, sevilin. ❤️❤️❤️

Tutkuyla Harmanlanmış Bedenlerजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें