5.6: "Eksik Resim"

44.3K 2K 475
                                    

(Bölüm 9 Mart 2017/ 01.00 tarihinde yayımlanmıştır.)

3.GÖZ
Elvin evden şirkete getirttiği kıyafetleri siyah deri koltuğa bırakarak, çantasına koşturdu.

Mürdüm rengi moschino çantasından çıkardığı makyaj çantasını kolunun altına sıkıştırıp, kıyafeti de diğer eline alarak kapıyı kilitledi.

Üstünü bir çırpıda çıkarıp getirdiklerini üstüne geçirdikten sonra,ki buna iç çamaşırları da dahildi, makyaj kutusundan çıkardığı makyaj temizleme suyuyla sabahki makyajından arındı.

Nemlendiriciyi cildine sürüp iyice sıvazlarken kapısı çaldı.

-Elvin Hanım, benim Güneş." Asistanının sesiyle derin bir nefes alıp kapıyı açtı. Kızı ince kolundan sıkıca kavrayıp içeri soktu ve kapıyı tekrar kilitledi.

-Hoşgeldin Güneş, gel otur şuraya." Kızı koltuğa oturttuktan sonra makyaj çantasını kurcalamaya devam etti.

-Elvin Hanım ne yapıyorsunuz Allah aşkına?" Elvin bu sırada fondöten ve kapatıcıyı yüzüne bocalamıştı. İyice yayıp, kusursuz göründüğüne emin olurken, eli kontür paletine gitti.

-Acarla yemek yiyeceğim!" Güneş de olayı bildiğinden hemen yüzü aydınlandı. Yüzüne kontür yapan patronuna, gözleri ışıl ışıl bakarak konuştu:

-Bu harika!"

En sevdiği Becca highlighterı bulunca Elvin'in yüzü daha sürmeden aydınlanmıştı bile.

-Ya ya tabi çok harika! Çok heyecanlıyım...Umarım eyeliner çekebiliyorsundur. Şuan Ankara'nın bağları, büklüm büklüm yol falan yapabilirim çünkü." Güneş kafasını onaylayarak sallarken Elvin de gülümseyip bir anda kafasını Güneş'in dizlerine koydu. Elindeki eyelinerı kıza uzattı.

Gözlerini sımsıkı kapatmış ve gereğinden fazlaca sırıtmıştı. Tatlı şirin bir gülümsemeydi ve küçük bir kız çocuğu gibi duruyordu bu hali.

-Güzel...Çek şimdi bakalım. Ama mısır firavunu gibi uzun yapma sakın!" Güneş kahkaha patlattıktan sonra toparlanıp, işine odaklandı. Elvin'e kusursuz bir eyeliner çektiğinde kız aynadan kendine bakıyordu.

-Türkan Şoray gibi kızım be!" Güneş dünyanın en tatlı patronuna sahip olduğunu düşündü. Yerinden kalktı:

-Ben size soğuk bir şeyler getireyim Acar Bey gelene kadar." Elvin kafasını salladı, zaten uzun ve gür olan kirpiklerini Allah katına çıkaran rimelini ararken.

Tam elini çantadan çıkarırken düşman çatlatan evlilik yüzüğü ruja takılmış, ruj çantanın içinden fırlamıştı.

Daha demin Güneş'in çıkarken kilitleyemediği açık kapıdan giren Sarptı. Ruju yerden alıp kıza uzattı. Elvin hiç beklemediği için birkaç saniye duraksasa da hemen sarıldı adama.

-Sarp! Beklemiyordum ne yalan söyleyeyim..."

Adam yüzüne Petek'in ayılıp bayıldığı, iki yüz karatlık gülüşünü koyarak konuştu.

-Birilerinin randevusu varmış. Ben de bir uğruyayım dedim." Elvin heyecanını o kadar belli ediyordu ki Sarp kıza gülmeden edememişti.

Çünkü Elvin'in şirketine gelmeden Acar'ın da yanına uğramıştı ve genç adam da aynen böyleydi. En pahalı takım elbisesini sordurtturuyor, Rolex saatini fellik fellik arıyordu.

Drake konser bileti kazanmış kızlar gibiydi Acar.

Sarp'ın ilk düşüncesi böyle olmuştu.

Tutkuyla Harmanlanmış BedenlerWhere stories live. Discover now