0.8 "Acar Devran'ın Vikipedisi"

117K 3.1K 529
                                    

Bölüm Şarkısı:
Rita Ora- Poison

Daha 2 bölüm önce 13 K diye seviniyordum şimdi 89 K olmuş tileley ahey ahey! İlginiz için çok teşekkür ederim😍😍 Oy veren, YORUM yapan ve okuma listelerine ekleyenlere de ayrı teşekkür ve öpücükleeer Acar'dan. İyi okumalar 😛🎈

(16 Eylül 2016- 20.34 tarihinde yayımlanmıştır. )

ACAR DEVRAN'dan

Bu sabah, Umut itinin arkadaşlarıyla karşılaşmıştım. Sabah Elvin'i aramak yerine okuluna uğramışken, bir önceki günkü ziyaretimde beni gören Umut'un arkadaşları önümü kesmişti. Neymiş, Umut en son Elvin'i görmeye gitmiş.

Gelmemiş, ertesi günü okulda Elvin'in yanında hiç görmedikleri bir adam görmüşler. Bu ben oluyorum. Şüphelenmiş götler.

Üçü de Umut'tan geçinen zavallı çocuklardı. Birbirileriyle konuşmalarından adlarını öğrenmiştim. Bilgilerini Recep sayesinde almıştım. Kozlar benim elimdeydi.

Ulan bir de Elvin sanki Umutla sevgililermiş gibi konuşmaları yok mu? Şeytan diyor topla piçleri, at Umutla aynı yere. Zaten iddiayı başlatan da, benim pamuğumu üzen de bu piçler değil mi? Sikime saymadan ilerledim. Adımla sesleniyorlar bir de? Ulan adımı, şanımı biliyorsan asıl hangi yürekle önüme çıkma cürretini gösteriyorsun?

Piçirik veletler.
Elvinle yaşıtlar.
Elvin de velet.
Ama o benim veledim.
Bu itler kiminki oluyor? Umut'unkiler.
Umut kim? Elvin'e dokunmak isteyen piç.
Ben kimi öldürürüm? Elvin'e dokunmak isteyen piçleri.

Elvin'e de sert çıktım durup dururken. Taş gibi de oldu geldi bara. Bir de şarkı da söyledi, bende kayışı kopardı. Tabi şarkı söylerken neler getirdim aklıma hesabını yapmayayım. Ve bu anımızı da güzelce korudum.

Mesaj geldi sıkıyorsa çık dışarı tek, diye. Umut'un arkadaşları.

Bulmaları zor olmamıştır çünkü zaten tuvaletlere yazılan numaralar gibi oldu numaram.

Tanınmayagör, haftada 1 numara değiştirmek rutin oluyor. Hele birlikte olduğun bazı kadınlar numaranı kaydediyorlarsa. Arıyorlar bir de, kendimi erotic shoplarda satılan şişme bebek gibi hissediyorum. Kullanıma hazır, 7/24 açık.

Velhasıl kelam, çıktık dışarı. O değil de bunlar sabah 3 kişiydi? Sokak köpekleri gibi toplanmışlar.

Sarışın olan konuşmaya başladı. Kanca gibi burnu, iplik gibi dudakları vardı. Konuştuğunu dişlerinin gözükmesinden anlıyordum. Yapılı bir şey değildi, ama egosu bir vücuda bürünse iyi bir vücut çıkabilirdi. İçi boş egolu insan. Hiç haz etmem.

-Eee biz sana arkadaşımızın nerede olduğunu sorduk Acar Devran. Son çıkış. Umut nerede?"

-Umut, şimdi hiç görmeyen birine gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansızmış be göt lalesi. Adımı ezberlermişsin bir de kıyamam gel bir imza çakayım sana." Derken sabahki gibi dalgayla söylendiğimden, sinirlenmişti. Onları ciddiye alamıyordum. Genelde ciddiye alamadığım zaman da insanlarla alaylı konuşurdum. Esmer, mavi gözlü, boynunda zincir bulunan, kıro ve yapılı duranı çıktı öne. Elvin bunu görse, bana kıro dediği için utancından ölürdü.

-Sen buradan sağ çıkamayacaksın ama. Elvin'e mi güveniyorsun lan? O kızı Umut altına alacaktı. N'oldu, grup mu yaptınız?" Bunu demesiyle diğerleri gülmeye başladı. O an kalbim sıkıştı sanki. Kan sıçradı beynime.

Adını kullanmaları bile o kadar zoruma gitti ki işim bittiğinde ağlayacaklardı. Son arkadaşı sarışın, minik burunlu olan, hala arkadaşının lafına gülerken öne çıktı:

Tutkuyla Harmanlanmış BedenlerWhere stories live. Discover now