1.0: "Seviyor mu? Sevmiyor mu?"

89.1K 2.8K 341
                                    

(Bölüm 1 Ekim 2016/ 00.51'de yayımlanmıştır.)

Okurlar 😘😘😘 Yeni bölümü attım lakin bu çok içime sinmedi açıkçası. Çok yoğun bir haftamdı ve ne yazdığımı anlamadım resmen. Davet bölümünü yarın paylaşmayı düşünüyorum. Detaylı ve uzun olacak inşallah sıkılmazsınız. 🤔

Beğenirseniz,

Yorum yapmayı(mutlaka), oy vermeyi unutmayın. Bana da yazın konuşalım.

Sevin, sevilin. İyi okumalar ❤️❤️

ACAR DEVRAN'dan

Yaklaşık dört saattir odamda uzanıyordum. Filtre kahve ve favorim olan damla sakızlı çikolata hariç odama hiçbir cisim girmemişti. Sabahın köründe içki içmediğimden bunları tüketmiştim ama bu gidişle bir şişe hennessy içkisinin yolu gözüküyordu.

Odamın kapısı çaldığında "Babaannem değilsen, defol." Desem de girme cesaretini gösteren sadece ağabeyim olabilirdi. Gözlerimi devirip, derin bir nefes alarak yatağa geri uzandım yüzüstü.

-Sakin ol. Gel bir konuşalım ağabey kardeş, kalk yataktan."

-Ya ne gerek var iki blöf yap bana öğrenirsin sen." Derken, hala uzanıyor halde, yatağıma oturan abimin tarafına çevirmiştim kafamı.

-Ulan oğlum senin attığın tribi Asu atmıyor. Gel, çıkalım seninle..."

-Bağdat yoluna..."

-Ayının yaptığı mizaha bak. Kalk, tepemin tasını attırma benim kardeşim. Yürü, arka bahçedeki hamağın oraya gel." Derken sertleştirilmiş ağabey ses tonunu kullanıyordu.

-Ağabey Allah aşkına ne hamağı ben 30 yaşımdayım sen 33. Manda yuva yapmış söğüt dalına gibi."

-Lan eşek herif! Yürürüz anlamında hamağın oraya dedim. Kalk hadi kan bağım olmasa sikimde olmazdı."

-Tamam geliyorum, git sen."

Kalktım kalkmasına da, Elvin küsken yürüyüp, konuşmak işe yaramazdı.

***
Keşke inmeseydim.Bembeyaz bulutlar bile Elvin'i anımsatıyordu.

Hala beni affetmediği için fazla gergindim. İlk defa böyle hissettiğimden ne yapacağımı da tam olarak kestiremiyordum.

Kendimi regl gününde beyaz pantolon giymiş kız kadar tedirgin hissediyordum.

Bu tecrübeyi Deniz Asu salağından edinmiştim. Gerizekalı ped reklamlarına özenip, anlamsız cesaretle beyaz giyinmiş tüm günü "Ağabey arkama baksana bir." Diyerek zehir etmişti.

-Hadi gel oturalım şöyle." diyen abimle kamelyaya oturdum. Her ne kadar laf etsem de insanın ağabeyi olması güzel nimetti. Seni senin kadar, bazen senden çok düşünen biri olması harbiden fazla iyi.

-Şu Elvin denen kız...Neden kırdım onu falan diye zırvaladın bir şeyler?" Dediğinde yaptığım gerizekalı instagram şakasını anlatmıştım. Tepkisini de anlatınca merak etmişti doğal olarak.

-Ailesi nasıl ki bu kızın?"

-Şey...Ağabey Elvin, rahmetli Sabri amcanın kızı." Dediğimde gözlerinin nadiren iri iri açıldığı anlardan birindeydik, şok olmuş, kilitlenmişti.

Tutkuyla Harmanlanmış BedenlerWhere stories live. Discover now