3.8: "Thinking Out Loud"

60.2K 1.9K 527
                                    

(Bölüm 11 Ocak 2017/ 13.53'te yayımlanmıştır.)

Thinking Out Loud- Ed Sheeran"

Temsili bir düğün fotoğrafı multide. Bu bölümde bayağı görsel kullanmış bulundum 😂İyi okumalaar 😘😘

3.GÖZ

-Asu sanki kalbim ağzımdan fışkırıp seke seke gidecekmiş gibiiii!" Elvin'in bağırdığı zaman dilimi içindeydiler.

Her şey hazırdı, bütün misafirler gelmişti. Birazdan Acar, genç kızı almaya gelecekti.

Büyük bir kır düğünü yapılıyordu ve Kaya Devran ile Neris Devran misafirleri karşılıyorlardı.

Yiyeceklerde, içeceklerde hiçbir sorun yoktu.

Masaların hepsi düzenliydi, garsonlar ise güvenilir.

Yemyeşil çimlerin üzerindeki bembeyaz masaların, ahşap sandalyelerine beyaz tüller asılmış masanın üzerine mavi taşlar serpiştirilmişti. Aynı zamanda her masada da mavi sardunya buketleri vardı. Oturmak için bol yastıklı koltuklar da bahçede bir köşede mevcuttu. Bahçenin sınırlarında sarkan mavi obrizya çiçekleri insanın içini umutla dolduruyordu.

Herkes bu mutlu günlerinde onlar için buradaydı. Burada bulunan hiçkimsenin bu ikiliye karşı en ufak bir kıskançlığı yoktu.

Düğün sonrası için Acar, Ankara'dan gelenleri de düşünerek boğaz manzaralı otelde herkese yer ayırtmıştı.

(Arkadaşlar ben "Swissotel The Bosphorus" u düşündüm. Belki beğenirsiniz, benim çok hoşuma gitti. Beğenmezseniz istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Esma sultan yalısı veya başka bir şey de diyebilirsiniz sizin hayal gücünüz.)

Düğünden sonra gençler, yatla giderek sahilde kutlamalarına devam edeceklerdi. Aslında organizasyonun bu kısmı için daha çok uğraş vermişti Acar. Hemen bitiminde balayı için yola çıkmaları gerekiyordu çünkü.

O kadar heyecanlıydı ki Elvin. Aynadan saçlarının önleri bırakılarak yapılan dağınık topuzuna bakıp, dişlerinde kahve ruj kalmış mı diye tekrar kontrol etti.

Makyajında hiçbir sorun yoktu. Yüzüne kat kat makyajı yapsalar da pürüzsüz duruyordu. Kirpiklerini eliyle düzeltip, ıslak mendille sildi ellerini kız.

Gelinliğinin üzerinde ellerini gezdirdi boy aynasına bakarken. Filiz Devran kızı hayranlıkla izliyordu. Genç kızın yanına gelip ellerinden tuttu:

-Anneciğim, çok güzel olmuşsun. Prenses gibisin. Oğlum seninle evleneceği için mutluyum. İnşallah hep yüzünüz güler, güzel kızım." Genç kız heyecanını ve mide bulantısını bir kenara bırakıp gülümsedi kadına,

-İnşallah, inşallah... Anne." Diye seslendi kadına aynadan kendine bakmayı bırakarak "heyecandan ölmem değil mi?" Kadın kahkahayla gülüp kafasını sağa sola salladı.

-Ölmezsin kuzum, ölmezsin." Elvin kadının sıktığı elinden güç alırken aynada kendine tekrar baktı.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Tutkuyla Harmanlanmış BedenlerWhere stories live. Discover now