2.0: "Sağ Kalanlar"

76K 2.4K 191
                                    

Bölüm 11 Kasım 2016/ 22:19 tarihinde yayımlanmıştır.

3.GÖZ

Devran Yalısı'nda ev halkı yeni bir güne uyanmıştı. Herkes Elvin'e, Ankara lezzetlerine ve yumurtalı ekmeklere alışmıştı. Diyetine günü gününe, saati saatine uyan Deniz Asu Devran bile 2 kilo aldığını fark ediyordu. Bunu Elvin'e söylemekten kaçınmamıştı da.

-Elvin, baksana ya tam 2 kilo almışım! 2 ! 2!" Diyip parmaklarıyla 2 işareti yapmıştı. Elvin ise gözlerini gökyüzüne kadar devirip, saç bandanasını bağlarken cevaplamıştı onu:

-Ya gezme ip gibi diye, 2 kilo aldırdım işte. Spor yap, bir şey olmaz! " Asu da kabullenmiş sonra spor salonunda Elvin'in canı çıkmıştı.

Tabii bunda Acar'ın salonu basar gibi gelmesi ve Elvin'in yanındaki koşu bandında koşan adamın hızını en üste çıkararak düşürmesi de etkiliydi. Hala kendini haklı buluyordu bir de!

Elvin ise ertesi günü, öğle vaktinde Ankara'ya dönecekti. Mükemmel bir 6 günü ardında bırakmıştı. Bugün hazırlanıp, şirkete gitme vaktiydi. Saat 10 gibi çıkacak, 11 gibi kuzeni Mertle kahve içecekti. Şirketle ilgili detaylı bir konuşma yapıp, şirkete uğrayarak kontrolünden geçirecekti.

Acar Devran gergindi. Çünkü Ada, kardeşi Mert'in Elvin'e aşık olduğunu söylemişti. Asıl sorun Elvin'in bunu bilmemesiydi. Ağzını aradıysa da kızın hiçbir şey bilmediğini anladığında, kızı üzmemek için susmaya karar vermişti. Hem Ada'nın ipiyle kuyuya inilmezdi.

O gün Acar dışında gergin olan bir diğer isim ise Asu Devran'dı. Elvin'in çocukluktan beri arkadaşı olan Deniz aracılığıyla Elvin'in mücevher çizimlerine ulaşmıştı. Mimar kızın, kötü çizim yapmasını beklemiyordu zaten. Ama bir tasarımcı kadar iyi çizeceğini de beklememişti.

Deniz, Elvin'in ısrarı ve sınav haftası etkisiyle de Elvin'in boş evinde kalıyordu. Hiçbir yeri karıştırmasa da salonu toparlarken gördüğü çizimleri Asu'ya ulaştırmadan edemedi. Evet belki Ada bu işi yapıyor olabilirdi önceden. Ama Elvin ondan daha iyiydi. Asu da böyle demişti.

Sonuç olarak Elvin hem şirketiyle, hem Mertle, hem de bilmeden Deniz'in planıyla randevulaşmıştı bile.

Saat 08.00 de kalktığında kahvaltıya 1 buçuk saati olduğunu farkederek gerindi. Evde hep giydiği, buraya da getirdiği pandufları ayağına geçirip, banyoya ilerledi. Dün kuaföre gittiklerinden dolayı düz olan saçlarına bir şey olmasın diye saçlarını toplayıp, yüzünü yıkadı. Dişlerini fırçaladıktan sonra banyodan çıkıp bavuluna yöneldi.

Balmain marka elbiseyi çıkarıp, yatağın üzerine koydu. Hava bugün soğuk olduğundan elbisesi uzun kollu ve kalındı. Altına da acı kahve, yüksek topuklu ayakkabılarını çıkardı. Makyaj masasına oturup, kırmızı rujuna yöneldi. Kirpiklerini bolca rimelledi.

Saçlarını açıp spreyle hacim verdi. Tom Ford'un Black Orchid parfümünü sıktı. Çok tercih ettiği bir parfüm değildi ama nadiren de olsa kullanırdı.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Tutkuyla Harmanlanmış BedenlerWhere stories live. Discover now