13ο Κεφάλαιο

938 102 1
                                    

Το επόμενο πρωί, ξύπνησα μόνη μου μισή ώρα πριν έρθει η Ελίζ. Έτσι αποφάσισα να διαλέξω μόνη μου ρούχα, αφού είχα πολύ χρόνο μπροστά μου.

Καθώς έψαχνα στην ντουλάπα, για μια άνετη φούστα, θυμήθηκα πως την προηγούμενη μέρα, ο Κλάους, μας ζήτησε να βάλουμε φόρμες και αθλητικά, για το μάθημα χορού, όμως δεν ήμουν σίγουρη αν και όλοι οι υπόλοιποι θα έβαζαν φόρμες.

Και αφού σκεφτόμουν για αρκετή ώρα, αν ήταν σωστό να σκάσω μύτη μπροστά στον βασιλιά με αθλητικά, άκουσα έναν χτύπο στην πόρτα μου.

"Περάστε!" φώναξα, καθώς έβγαινα από την ντουλάπα.

"Αμέλια, σώσε με! Δεν ξέρω τι να βάλω!" είπε αναστατωμένη η Λουίζ και κάθισε στο κρεβάτι.

"Και εγώ, έχει εδώ και μισή ώρα, σκέφτομαι τι να κάνω... Τελικά, νομίζω ότι κατέληξα στο να βάλω ένα απλό φόρεμα και μετά το πρωινό να αλλάξω. " της είπα.

"Σωστα... Και εγώ αυτό θα κάνω! Ευχαριστώ για την βοήθεια!" είπε και έφυγε σαν σίφουνας από το δωμάτιο.

Οπότε έβαλα ένα φόρεμα που είδα μπροστά μου, το οποίο τελικά ήταν πολύ χαριτωμένο. Ήταν κοντομάνικο, λευκό, μέχρι το γόνατο και είχε πολύ λεπτές γαλάζιες ρίγες. Το καλύτερο όμως, ήταν τα κεντημένα λουλουδάκια, που υπήρχαν στα μανίκια.

Όταν η Ελίζ ήρθε να με ξυπνήσει, εγώ ήμουν ήδη ντυμένη και ίσιωνα τα μαλλιά μου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Όταν η Ελίζ ήρθε να με ξυπνήσει, εγώ ήμουν ήδη ντυμένη και ίσιωνα τα μαλλιά μου.

"Πως και τόσο νωρίς σήμερα;" ρώτησε χαμογελαστή εκείνη. Άρχισα να την συμπαθώ την Ελίζ.

"Μάλλον ανυπομωνώ να ξεκινήσω την μέρα μου!" είπα ειρωνικά, γιατί μόλις σκεφτόμουν το ότι θα έπρεπε να γνωρίσω την Λαίδη Έιπριλ, χαλούσε η διάθεσή μου.

Τις τελευταίες μέρες, είχα ακούσει διάφορες φήμες για αυτήν και όλοι την θεωρούσαν μια ψηλομύτα αχώνευτη. Βέβαια, η μαμά μου, μου έλεγε πάντα να μην βγάζω συμπεράσματα για έναν άνθρωπο πριν τον γνωρίσω, οπότε είχα και τις επιφυλάξεις μου.

The Heir/Η ΔιάδοχοςWhere stories live. Discover now