29ο Κεφάλαιο

712 99 6
                                    

"Αμέλια, εξηγήσου!" είπε έντονα η Άντελαϊν και έβαλε το χέρι στην μέση της, περιμένοντας να μιλήσω. Μου έδειξε το εξώφυλλο από ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό. Στην φωτογραφία ήταν ο Κέιντεν στο χθεσινό πάρτυ, με μια κοπέλα. Ωχ, όχι! Αυτή στην φωτογραφία μοιάζει υπερβολικά με εμένα. Και φοράει τα ίδια ρούχα που φορούσα χθες στο πάρτυ. Αυτή η κοπέλα είμαι εγώ! Η φωτογραφία μας δείχνει έτοιμους να φιληθούμε.

"'Μαθήτρια της Μουσικής Ακαδημίας, βρέθηκε να περνά προσωπικές στιγμές με τον διάσημο τραγουδιστή Κέιντεν Σκάι.'" διάβασε ένα απόσπασμα από το κείμενο. "Για ποιές προσωπικές στιγμές μιλάει, Αμέλια;" ρώτησε έντρομη η Άντελαϊν.

"Τίποτα! Εδώ μας δείχνει να... Όμως στο υπόσχομαι δεν κάναμε τίποτα. Πήγε να με φιλήσει αλλά δεν τον άφησα!" είπα και πήρα έξαλλη το περιοδικό στα χέρια μου.

"Σε πιστεύω... Μου έχει συμβεί άπειρες φορές με τους δημοσιογράφους! Τα διαστρεβλώνουν όλα!" είπε και ξεφύσηξε. "Αν το δει ο Μπεν..."

Ωχ... Αν είναι με αυτό να αναστατωθεί, που να του έλεγα για τον Νικ...

"Τώρα τι κάνουμε; Πάω να το πω στον Νίκολας..." είπα ενώ άρχισα να αγχώνομαι.

"Όχι, δεν θα πας... Είναι με τον μπαμπά και μιλούν για σοβαρά θέματα..." είπε η Άντελαϊν και έβγαλα μια κραυγή.

"Ψυχραιμία..." είπε εκείνη και με έπιασε από τους ώμους. "Είμαι σίγουρη πως οι άνθρωποι του Κέιντεν θα το τακτοποιούν αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Αν πάρουν τραγική τροπή τα πράγματα, θα το κανονίσουμε με τους δικηγόρους του μπαμπά..." είπε η Άντελαϊν και την κοίταξα με γουρλωμένα μάτια.

"Τώρα αυτό το είπες για να νιώσω καλύτερα; Που πήγα και έμπλεξα;" είπα και την κοίταξα απελπισμένη.

"Μην ανησυχείς... Το πολύ πολύ, να θεωρούν πως τα έχετε!" είπε και σήκωσε ανήξερα τους ώμους.

"Σοβαρα, τώρα;" απάντησα και την κοίταξα απαξιωτικά.

"Ότι είναι να γίνει θα γίνει... Δεν νομίζω να δώσουν και πολύ σημασία τα κανάλια." είπε προσπαθώντας να με καθησυχάσει.

"Ναι... Υποθέτω." είπα και αποφάσισα να είμαι αισιόδοξη. "Εσύ πως είσαι; Χθες ήπιες αρκετά..."

"Απλά προσεύχομαι να μην εκραγεί το κεφάλι μου... Είμαι με παυσίπονα..." είπε και έτριψε το μέτωπό της. "Ας μην σχολιάσω το πόσο εμετό έκανα μέσα στη νύχτα και πως έγινε το μπάνιο."

"Ναι... Δεν θέλω να ξέρω λεπτομέρειες!" είπε γρήγορα πριν πει κάτι άλλο.

"Σήμερα φεύγει η Έιπριλ, ο Άντριου και η Λέξα, με τον θείο και την θεία..." είπε και έβγαλε έναν αναστεναγμό ανακούφησης.

The Heir/Η ΔιάδοχοςWhere stories live. Discover now