~ΕΠΙΛΟΓΟΣ~

942 69 12
                                    

Τόσο συναρπαστική μέρα!

Αλήθεια, δεν ξέρω από που να αρχίσω!

Ας αρχίσω, λοιπόν, από τις ευχαριστίες...

Ουφ...

lostauthor312, ή αλλιώς lost-editor, ναι... Ήρθε η ώρα να δικαιωθείς! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ που με βοήθησες να ολοκληρώσω αυτήν την ιστορία και να μην τα παρατήσω στη μέση. Υπήρχε μια σκοτεινή περίοδος της ζωής μου -εντάξει, υπερβάλλω-, που δεν είχα διάθεση να γράψω, όμως εσύ με πίεσες να συνεχίσω. Επίσης, οι υπέροχες ατάκες σου και ιδέες ήταν πολύ χρήσιμες -βλ (βλέπε) τελευταία φράση της ιστορίας "Γιατί, τώρα είσαι η Διάδοχος". Θα μου λείψουν οι συνεδρίες μέσω Skype για τις ιστορίες μας... Ποιόν κοροϊδεύω; Και οι δύο ξέρουμε ότι θα συνεχίσουν!

Υπέροχες φίλες μου, από την πραγματική ζωή, εκτός wattpad -ξέρετε ποιές είστε- θέλω να σας ευχαριστήσω που μου λέγατε την γνώμη σας, που ενθουσιαζόσασταν σε κάθε κεφάλαιο και με ζαλίζατε -με την καλή έννοια και την αρνητική- να ανεβάσω.

Και τώρα ήρθε η σειρά του reader... Σε ευχαριστώ που διάβασες αυτήν την -εντελώς ερασιτεχνική με άπειρα λάθη- ιστορία μου, σχολίαζες και ψήφιζες σε κάθε κεφάλαιο, μέχρι το τέλος.

Ευχαριστώ, όμως και όσους απλά διάβαζαν την ιστορία μου, χωρίς να κάνουν κάτι από τα παραπάνω. Το θεωρώ σημαντικό...

Και τώρα... Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Λογικά θα το υποψιαστήκατε... Δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνα την ιστορία να τελειώσει έτσι απλά! Η ιστορία της Αμέλια, έχει πολύ δρόμο μπροστά της!

Οπότε... Σας ανακοινώνω επίσημα, ότι θα υπάρξει και δεύτερο βιβλίο, το The Crown! Ποιός είναι ενθουσιασμένος;

Εντάξει, ας ηρεμίσουμε λίγο... Δεν θα το ανεβάσω και αύριο. Πρέπει να κάνω μια σχετική προετοιμασία! Σας υπόσχομαι πάντως ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να βγει ενδιαφέρων και να μην σας κουράσει.

Το πρώτο κεφάλαιο του δεύτερου βιβλίου, θα βγει σε τρεις εβδομάδες από σήμερα. Δηλαδή... Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017!

Κάποια στιγμή, μέσα σε αυτές τις εβδομάδες, θα ανεβάσω την περίληψη σε αυτό το βιβλίο για να έρθει σε όλους σας ειδοποίηση!

Οπότε, το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα, είναι να περιμένετε!

Φιλάκια και σας ευχαριστώ ;*

LittleWriter_18

The Heir/Η ΔιάδοχοςWhere stories live. Discover now