26ο Κεφάλαιο

853 95 16
                                    

Έτρεχα πάνω κάτω στην ντουλάπα μου, προσπαθώντας να βρω τι θα βάλω το απόγευμα στο πάρτυ για τα γενέθλια του Νικ στην παραλία, που οργάνωσε η βασίλισσα. Θα έρχονταν βασιλιάδες, πρίγκιπες, δούκες, διασημότητες και πάει λέγοντας. Έπρεπε να βρω κάτι εντυπωσιακό να φορέσω, όμως και ζεστό γιατί αρχές άνοιξης στην παραλία θα έκανε παγωνιά.

Πέρα από το άγχος που είχα για να προλάβω να βρω τι θα φορέσω και να ετοιμαστώ, ήμουν και ψόφια. Το προηγούμενο βράδυ, γυρίσαμε στις τρεις μετά τα μεσάνυκτα από το δάσος. Ευτυχώς ήταν και φρουροί μαζί μας, αλλιώς θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου. Όχι ότι δεν έτρεμα σε όλη την διαδρομή...

Πάντως, περάσαμε φανταστικά μόλις έφυγαν τα ξαδέρφια του Νικ και η Λέξα. Ξαπλώσαμε στις κουβέρτες και χαζεύαμε τα αστέρια, μετά πιάσαμε και συζήτηση για την γιορτή της άνοιξης και τα κομμάτια και δεν σταματήσαμε να γελάμε.

Αφού έκατσα για κανένα μισάωρο πάνω από μια στίβα με πιθανούς συνδιασμούς, ξάπλωσα παραιτημένη στο χαλί. Είχα μια τεράστια ντουλάπα με εκατοντάδες ρούχα και δεν μπορούσα να βρω τίποτα. Τελικά όσο πιο πολλά έχεις, τόσο πιο πολύ ώρα κάνεις.

"Σου λέω έσκασα όλο το μεσημέρι και ακόμα δεν ξέρω τι θα βάλω... Το έχουμε κάνει ανατολικό!" είπα εκνευρισμένη στην Άντελαϊν, καθώς την τραβούσα μέχρι το δωμάτιό μου για να με βοηθήσει.

"Έλεος, Αμέλια! Περνούσα λίγο χρόνο με το ζουζουνάκι μου..." ΄γκρίνιαξε εκείνη.

Εγώ πήρα μια έκφραση αηδίας.

"Θα κάνω εμετό! Συγγνώμη που σε πήρα από το "ζουζουνάκι" σου, αλλά δεν έχω άλλη υπομομονή! Αλήθεια σου λέω, αν δεν βρω κάτι μέσα στο επόμενο τέταρτο, είμαι ικανή να βγώ με το μαγιό! Και είναι και καταχείμωνο!" είπα και την έσπρωξα στο δωμάτιο.

"Χμμμ, ενδιαφέρον! Κάποιοι θα το εκτιμήσουν..." είπε και σήκωσε τα φρύδια της πονηρά.

"Κάνω πως δεν το άκουσα..."

Η Άντελαϊν, μόλις μπήκε στην  ντουλάπα έπαθε ένα μίνι εγκεφαλικό, αλλά το ξεπέρασε μόλις είδε μια φανταστική μακριά φούστα με σκίσημο, σε χρώμα σάπιο μήλο.

"Δεν ξέρω καν γιατί με έφερες εδώ από την στιγμή που έχεις αυτή τη φούστα!Εννοείται πως θα βάλεις αυτήν! Και αυτή η μπλούζα θα ταιριάζει γάντι!" είπε και ξεκρέμασε μια άσπρη μακρυμάνικη χοντρή μπλούζα.

"Δεν το πιστεύω! Εγώ παιδευόμουν εδώ μία ώρα και εσύ..." είπα και έκανα έναν ήχο αποδοκιμασίας.

The Heir/Η ΔιάδοχοςWhere stories live. Discover now