Capitolul XVII

1.3K 155 47
                                    

Continua s-o sărute, dar în același timp trăgea de fusta ei, mai întâi discret, pentru a încerca apele, iar apoi când fata nu ripostă în niciun fel, începu să tragă de material fără alte ezitări, interpretând pasivitatea ei ca o undă verde. Mâinile Sofiei alunecară încet, de la fața lui, la gât și apoi se opriră la materialul cămășii. Zăbovi puțin la nivelul pieptului și apoi, într-un mod mai degrabă reținut decât timid, începu să-i deschidă nasturii. Chima o privi uimit, nefiind obișnuit cu așa ceva. Cu siguranță înțelegea ce se întâmplă și unde se îndreaptă acțiunile lor, dar el nu era familiarizat cu tot acest „proces", deși era destul de conștient că este unul normal. În cazul lui, însă, de cele mai multe ori când ajungea cu o femeie de pe insulă în situația aceasta, îi ridică, sau, dacă nu era prea complicat, îi dădea jos fusta și nu mai pierdea timpul cu preludiul. 

Scopul acestui teatru își avea rădăcinile bine înfipte în mintea-i debusolată, dar oricât de mare ar fi fost ambiția lui, nu putea să treacă peste anxietatea enormă pe care o resimțea de fiecare dată când cineva îl atingea excesiv și  îndepărtă mâinile Sofiei de sub cămașa lui pe jumătate descheiată. Fata îl privi mirată și el observă acest lucru, așa că nevrând să-i dea ocazia să analizeze prea mult, îi prinse încheieturile și îi ridică mâinile deasupra capului, lipindu-le de peretele din spate, făcând gestul lui să pară unul pasional și nu defensiv. Își lipi apoi gura de buzele ei și o sărută flămând, pasional, dar având mare grijă să nu ajungă primitiv, așa cum era el obișnuit. Nu știa exact care era diferența între pasiune și primitivitate în viața sexuală, dar fu conștient că linia aceea, oricât de subțire ar fi, există și trebuia să învețe cum să danseze pe ea, dacă voia  să-și atingă scopul cu femeia aceasta, care i se părea mai fragilă ca o păpușă de porțelan. Acest lucru nu îl încânta peste măsură, însă. O ridică apoi, și se așeză pe pat, cu ea în poală. Sofia își poziționă picioarele pe de o parte și de alta a șoldurilor lui și se sprijini cu genunchii, de pat, în așa fel încât pieptul ei ajungea la nivelul feței lui.

 Își pironi privirea pe sânii ei acoperiți de materialul subțire al unui sutien de un crem deschis și preț de câteva clipe, rămase așa. 

Sofia, care între timp, fără ca el să-și poate da seama cum și când se întâmplase acest lucru, renunțase complet la timiditate și din fetița în aparență inocentă și naivă, se transformă într-o femeie senzuală. Cu o mișcare senzuală, dar naturală a gâtului, își dădu buclele crețe pe spate, expunându-și mai bine pieptul, atingându-i pentru o fracțiune de secundă, nasul cu spațiul dintre sâni. Își duse mâinile la încheietoarea sutienului și fără a rupe contactul vizual cu el, se descotorosi de materialul fin, aruncând piesa vestimentară în celălalt colț al camerei. Buzele mulatrului se deschiseră ușor, și încet, aproape ca într-o transă ciudată, mâinile sale îi cuprinseră fetei, sânii de dimensiuni destul de mici. Strânse carnea, vrând să o simtă cât mai bine, dar din nou, având grijă să nu apese prea tare, așa cum îi stătea în fire, pentru că era posibil să nu îi placă și se ducea totul de râpă. Fără să o avertizeze, îi cuprinse talia și o aruncă în așternuturi, urcându-se peste ea. Îi cuprinse coapsele ferme și îi îndepărtă picioarele, așezându-se între ele. Se aplecă apoi peste ea și o sărută lung și umed pe gât, obținând un geamăt satisfăcut din partea ei. Trase lenjeria de pe ea, trăgând-o până la glezne, admirând în acest timp, picioarele ei lungi, subțiri și pielea măslinie. Mâinile îi urcară înapoi și când ajunseră la nivelul genunchilor, Chima își strecură degetele între ei și îi îndepărtă mai tare. Când ajunse unde își propuse, constată destul de uimit că e suficient de umedă pentru a putea trece la nivelul următor, alt detaliu care-i confirma faptul că Sofia nu este în toate ipostazele și circumstanțele o fată timidă și inocentă. Nu era foarte convins dacă este suficient de pregătită pentru actul sexual, deoarece pe el acest aspect niciodată nu-l interesa când își satisfăcea nevoile trupești alături de o femeie oarecare de pe Elgonan. Voia să se descarce și nu îl interesa de parteneră. 

Iubind pe ritmuri africaneWhere stories live. Discover now