15-Sen Benim Yalnızlığımsın

792 168 29
                                    

Kalemimi sevgiyle doldurup, destekleriyle kuvvet katan siz sevgili dostlar Elif_Dereli61  miyasser80 babunec kalendernarin  BerkDemirci3 MustafaDogan6065 Zeynep_Sipahioglu umut_nida  iyi ki varsınız ve hep olun. Bu bölüm sizlere gelsin💜💕💕

***Hüzün şaşkındı, kimdi bu kız nereden çıkmıştı. Belli ki her gün vakit geçirdiği biriydi. Tanımadığı bir adam için tanımadığı bir kadınla savaşamazdı.

Bir şansı hak etmemiş miydi? Belki de Hüzün'ü kıskandırmak için yapıyordu. Kafasının içinde dolaşan karabasanlar uykusunu da alıp gitmişlerdi. "Ne yapacağım ben ne yapacağım." Düşünceler arasında yatağına girdi.***

Sabah uyanır uyanmaz yatağında doğruldu, oturdu. "Kim bu kız kim, saçını başını yolasım var." Diyerek söylenmeye başladı. Onu bir kere görmeden vazgeçemem. 

Bana yakışır mı böyle kaçmak, yakışmaz. Kendi kendine konuşmayı bırakıp kalktı yataktan. Pijamalarla salona çıktı annesi kahvaltı hazırlıyordu. "Günaydın" dedi annesine bir öpücük kondurdu yanağına. 

Annesinin sandalyede asılı yeleğini üzerine alıp, "ben hemen geliyorum" dedi merdivenlerden birer ikişer atlaya zıplaya inip Sema'ların bahçe kapısından içeri daldı. 

Kapıyı çaldı sonra birinin açmasını beklemeden ipli kolu çekip içeri daldı. Ayşe teyzesiyle karşılaştığında kocaman sırıttı "Günaydın Ayşe teyze yatakta mı bizim uykucu ?" Dedi Hüzün. 

Ayşe hanım gülmeye başladı kafasıyla onaylayıp Hüzün'ün merdivenlerden çıkışını izledi. Kapıyı araladı Sema uyuyordu "Sema aşkım ben geldim, Ahmet'in geldi aç gözlerini" diye kulağına fısıldadı. Yüzüne bir bardak soğuk su boşalmışçasına zıpladı Sema.

"Ya sen manyak mısın sabah sabah! Uykumun en güzel yerinde ödümü patlattın" derken Sema, Hüzün kahkahalarla gülüyordu.

"Kalk hemen çok fena şeyler oldu, senin fikirlerine ihtiyacım var" dedi Hüzün. 

Sema iyice şaşırmıştı "senin benim fikirlerime ihtiyacın var. Ben kesin hala uyuyorum, biri beni çimdiklesin" sözü bitmeden Hüzün Sema'nın etini kıstırı verdi. 

Sema can havliyle bağırmaya başladı. "Uyumuyorsun bak, hadi kahvaltıya gel derse geç gideceğim konuşmamız lazım " dedi ve kapıdan çıktı Hüzün.

 Sema hala kolunu ovalıyordu, belli ki canı çok yanmıştı. "Manyak bu kız offf kolum, yine kafasına ne taktı sabahın köründe" oflaya poflaya kalktı yataktan.

Hüzün aralık bıraktığı tahta kapıdan girdi içeriye merdivenlerden koşar adım çıktı "geldim" dedi annesine.

Fatma hanım çayını içmeye başlamıştı bile. "Gel hadi sabah sabah milleti ne rahatsız ediyorsun" diye çıkıştı kızına. 

Hüzün "onlar yabancı değil sen ye anneciğim biz Sema'yla kahvaltı yapacağız" dedi Hüzün.

Fatma hanım kapıdan çıkarken Sema uykulu gözlerle sürünerek geliyordu. "Yavrum uyutmadı benim deli dimi seni" dedi Fatma hanım.

HÜZNÜ SİYAHHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin