21-Hüzün'ün Seçimi

759 140 150
                                    

Yeni bir bölümle sizlerleyim. Elimden geldiğince sizi bekletmemeye çalışıyorum. Güzel bir bölüm ve şarkı sizleri bekliyor okurken dinlemenizi tavsiye ederim😊. İyi okumalar **Özlem**

***Masaya döndüklerinde iki arkadaş koyu bir düğün sohbetine girmişlerdi. Salon bakmaları gerektiğinden tutun, evi tutmaya Sema'nın da gelmesi gerektiğini anlattı durdu Ahmet. Bu defa il dışı planlarıydı, asla Hüzün gitmezdi. "Ailecek gelirler" dedi Ahmet ortama su serperek.

Sakin bir yemek yeyip Metin'in bir kaç anısını dinlediler. Yemeğin ardından sahilde yürümeye başladılar. Sema ve Ahmet önden Hüzün ile Metin arkalarından yürüyordu.

Metin bir anda Hüzün'ü durdurdu "biraz konuşalım mı? Sana söylemem gereken şeyler var. Artık saklamak istemiyorum bunu bir itirafta sayabilirsin "dedi.***

Hüzün bu konuşmayı yapmak istemiyordu ama şuan kaçacak da bir yeri kalmamıştı.

"Bırak yürüsün onlar şu banka oturalım mı?" Dedi Metin.

Hüzün hiç itiraz etmeden söylenenleri yapıyordu biran evvel bitsin ve eve gidelim duygusu sarmıştı tüm bedenini.

Sahile yakın bir banka oturdular Hüzün'ün yönü denize bakarken Metin kalbiyle olduğu gibi bedeniyle de Hüzün'e dönmüştü.

"Lafı fazla uzatmayacağım Hüzün, ufak çocuklar gibi aşk oyunları da oynamak bana göre değil. Seni ilk gördüğüm an vuruldum. Yanımda istedim seni elimde, evimde, ömrümde. 

Bizimkiler de hissetmiş gibi nişanda görüp bayıldılar sana bende pek bir şey demeden onayladım. Haber yollamışlar istememişsin haklısın senin gibi modern bir kız böyle bir tanışmayı onaylamaya bilir ama bu şansı ben senden istiyorum. 

Doğal, kendinden olsun diye bekledim. Hatta beni gördüğündeki suratının asılmalarına bile takılmadım. Bir şans ver bana, seni mutlu edebileceğimi anlatmama bir fırsat ver. Aileler kimseler bilmeden seni tanımama izin ver" dedi gözlerini hiç ayırmadan cevabı bekleyerek Metin.

Hüzün ilk defa Metin'in bu kadar olgun ve oturaklı konuştuğunu gördü. Cümleleri kafasında toparlamaya çalışıyordu. Metin'in bir yaralı hayvan misali duygusal bakışları kafasını toplamasına izin vermiyordu.

"Bu güzel konuşma için teşekkür ederim. Herkes bir şansı hak eder ama önemli olan hak etmekten çok o hakkı vermeyi kalpten istemektir. Biz seninle çok farklı insanlarız aynı şeye bakıp farklı şeyler görebilecek kadar."

"Bakmayı öğretebilirsin bana böylece senin gözlerinden de hayatı görebilirim Hüzün" diyerek araya girdi Metin.

"Seninle belki iyi iki arkadaş olabiliriz ama ciddi bir ilişki mümkün değil. Kalbim bunun için konuşmalı dilim değil ama benim kalbim senin için konuşmuyor Metin" dedi Hüzün.

"O zaman kendimi tanıtmama izin ver bir gün beraber vakit geçirelim iki arkadaş gibi belki sevgili olamayız ama sendeki yanlış ifade mi değiştire bilirim. Bu kadarını çok görme bana lütfen" dedi Metin.

Sesindeki titremeler Hüzün'ü derinden etkiliyordu. Kendini kötü bir insan gibi hissetmesine neden oluyordu. Ama şuan kalbinin konuşmak istediği kişi Siyah mıydı? onuda tam bilmiyordu.

Düşüncelerinin arasına tekrar girdi Metin. "İstemiyorsan zorlama kendini açıkça söyleye bilirsin. Beni ķırmamak için çabalamanın anlamı yok" dedi sitemkar bir sesle Metin.

"Arkadaş olarak her zaman sana ayıracak vaktim var Metin. Sadece boşa verebileceğim ümitlerim yok. Sahipli hepsi bir gün istemiyorsan neden beni oyaladın dersen işte o gün uzattığım arkadaşça elin şiddetinden korkmanı öneririm" dedi Hüzün.

HÜZNÜ SİYAHWhere stories live. Discover now