eindwoord

1.8K 62 32
                                    

1.

Dit was het einde van het eerste deel van "De Overgave"-trilogie. Deze trilogie zal bestaan uit drie delen: 1. De Terugkeer; 2. De Verbintenis en 3. De Belofte.

2.

Een hele grote dankjewel aan alle volgers van het eerste uur en alle trouwe stemmers en reageerders. Dankzij jullie reacties, jullie stemmen en jullie appreciatie bleef ik verderwerken aan dit verhaal. Dit verhaal heeft jaren gekost om op te schrijven en dankzij jullie heb ik eindelijk de moed gevonden om dit ook uit te werken. Het verhaal van Gael en Caleb heb ik zolang voor mezelf gehouden. Het was een avontuur om hun verhaal met jullie te delen, hoewel hun verhaal nog lang niet ten einde is (ook al lijkt dat nu zo).

3.

Een volledig overzicht van alle nummers die worden gebruikt in dit verhaal, vind je in "Spinsels", te vinden op mijn profiel. Daar worden ook een aantal terugkerende vragen beantwoord en er staat ook de stamboom van de McGees, zodat al die ingewikkelde familiebanden wat duidelijker worden.

4.

Het tweede deel, "De Verbintenis", is te vinden op mijn profiel. Let er wel op, dit verhaal is niet herschreven dus veel zaken gaan niet kloppen (ik denk aan de baan van Gabrielle en de jaartallen). 

5.

Synopsis "De Verbintenis"

"Ik kan je een leven geven. Een leven gevuld met slapeloze nachten, doezelige ochtenden en levendige middagen. Ik kan je het gevoel geven dat één leven niet voldoende is."

Gabrielle de la Roche heeft eindelijk haar keuze gemaakt: ze wordt de vrouw van Robert McGee, een jonge ambitieuze politicus uit New York.
Caleb Moreno heeft ondanks zijn tevergeefse pogingen de strijd niet opgegeven: hij moet en zal Gabrielle de la Roche tot de zijne maken.
Als Gabrielle oog in oog komt te staan met haar ware liefde, de nacht voor haar huwelijk, brokkelen haar excuses één voor één af.  Als Caleb Moreno haar confronteert met een uitweg uit het leven dat ze nooit gewild heeft, lijkt alles in zijn plooien te vallen.
De passie tussen Caleb en Gabrielle bereikt haar hoogtepunt, maar Gabrielle moet een hartverscheurende keuze maken tussen de man die haar doet leven en de man die haar laat leven.


6.

Voor de mensjes die helemaal gek waren van Cael en meer willen weten over de romance tussen Caleb en Gael en wat er gebeurd kon zijn als Bobby gewoon niet bestond (sorry, Bobby, het spijt me zo), is er "De Illusie", te vinden in het boek "Scrawling" op mijn profiel en in de link hieronder in de reacties. 

Waarover gaat het? Wat als Gael zich nooit door Amy had laten overtuigen om naar prom te gaan? Wat als ze thuis was gebleven om horrorseries te kijken, zoals ze had gepland? Wat als ze om 0u33 opeens getik hoorde op haar slaapkamerraam?

Het zijn nog maar twee hoofdstukken, maar na "De Verbintenis" en "De Belofte" (of ertussen in, kijken waar ik zin in heb), ben ik wel van plan om het uit te werken, als er meer inspiratie is.

Geniet ervan!


De Terugkeer | ✔️ (DE OVERGAVE #1) - #Netties2017Onde histórias criam vida. Descubra agora