~5~

1.4K 45 10
                                    

'Wat is er?' vraag ik. 'Weet jij waar de laatste zak chips ligt? Ik zag er vanochtend nog een!' vraagt hij. Ik en Kyra kijken elkaar aan en haal ik de zak tussen ons tweeën vandaan en we lachen. 'Jullie kunnen ook mee met ons de film kijken?' vraagt Kyra. 'We kijken the Hunger games. Het is net begonnen.' Oké waarom niet'!' hoor ik Lucas tegen Daan zeggen ze komen ook op mijn bed zitten en vragen wat we tot nu toe hebben gezien. Ik vertel het ze in het kort en dan kijken we verder.

Mijn arm raakt Lucas aan. Ik bloos. Gelukkig ziet hij dat niet, want het is donker. Als de film is afgelopen willen we eigenlijk gelijk deel twee zien dus vragen Kyra en Lucas aan hun ouders of ze bij ons mogen slapen. Na even wachten hebben ze eindelijk antwoord gekregen. Het mag jeeh! We gaan weer op mijn bed zitten en ik zet deel 2 op. En daar zitten we dan nog 2 en een half uur later. Het is super gezellig maar dat besluit Daan om naar zijn eigen kamer te gaan. Jammer, want Lucas gaat natuurlijk met hem mee. Ze lopen weg, jammer. Ik en Kyra doen onze pyjama's aan. Het is inmiddels 1 uur. we gaan nog een beetje kletsen.

Dan vraagt Kyra of ik Lucas heel leuk vind. 'Best wel.' antwoord ik. 'Maar hij heeft toch een vriendinnetje?' 'Ja ik zag ze samen in het winkelcentrum.' 'Dus je moet hem vergeten?' Vroeg Kyra. 'Ja. maar ik het lukt me gewoon niet.' antwoord ik teleurgesteld. 'Dat is wel het handigst, want hij vind mij vast niet leuk.' terwijl ik dat zeg loop ik naar de deur, want ik moet naar de wc. Ik doe de deur open en zie Daan en Lucas voor de deur en ze zaten te luisteren naar ons gesprek.

Ik bloos als een gek als Lucas me aankijkt en ren snel naar de wc. Shit! Zou hij het gehoord hebben? Oh nee ik schaam me zo, want hij heeft ook nog een vriendinnetje wat zullen zij mij uitlachen! Kyra loopt naar de wc toe en zegt dat ze weg zijn. Ik ren snel weer mijn kamer in. 'Oh nee wat hebben ze allemaal gehoord?' Vraag ik geschrokken aan Kyra. 'Geen idee maar hij keek je toch alleen maar aan in de gang en hij bloosde niet dus volgens mij weet Lucas niet dat we over hem praten.' Zegt Kyra. 'Ja ik hoop het maar'! antwoordde ik.

'Laten wij anders de jongens nu gaan afluisteren?' 'Is goed.' antwoordde ik. We deden de deur over en sluipen over de gang naar mijn broers kamer. Ik hoor ze praten. Ik luister aandachtig mee. Ik hoor Lucas praten. 'Ik vind haar leuk maar volgens mij vind ze iemand anders al leuk.' 'Jammer gast!' hoor ik Daan zeggen. als ik terug loop naar mijn kamer ben ik een beetje in de war. Heeft hij het over zijn vriendinnetje of over een ander meisje? Ik vraag het aan Kyra. Zij dacht dat hij het over zijn vriendinnetje had. Na ja ik moet hem als nog hem uit mijn hoofd zetten.

We kletsen nog een beetje door en dan gaan we uiteindelijk slapen. Maar ik kan niet slapen ik moet alleen aan Lucas denken. Dus ik pak mijn mobieltje en begin Ilse te typen. Ook stuurde ik nog dat het spijt dat ik het zo laat stuur en dat we een keertje moeten afspreken. Raar genoeg antwoord ze ook.

*Hmmm, ik denk dat hij het dan over zijn vriendinnetje heeft want zij kan ook gewoon iemand anders leuk vinden en het uit gaan maken. En als ze dat doet is hij wel weer single? Toch? bekijk het van de positieve kant xxx Ilse.*

Ze heeft helemaal gelijk ik typ nog een klein sms'je en leg mijn mobieltje weg en ga slapen.

I'm in loveDove le storie prendono vita. Scoprilo ora