~20~

987 39 6
                                    

Ze draait zich met een ruk om. Ik kijk haar boos aan maar in tegenstelling van mij heeft zij een grote lach op haar gezicht. 'WAAROM?!' schreeuw ik. 'Daarom!' zegt Luna rustig. Ik kan het niet meer houden. Ik ben zo boos! Op die foto zie je mij met een wit shirtje die helemaal onder bruine vlekken zit plus je ziet mijn bh doorschijnen! Verder is mijn hoofd rood van de woede en ook is mijn mascara uitgelopen door de tranen. Samengevat ben ik op de foto gewoon een emotionele wrak! Ik ren naar haar toe en begin in het wilde westen te slaan. Om me heen hoor ik allemaal mensen roepen. 'Vechten!' 'Kom op!' 'Meidengevecht!'. Daar vestig ik mijn aandacht niet op maar wel op de stem van Luna. 'Au!' hoor ik haar af en toe roepen en dat maakt mij trots.

Dan voel ik opeens twee armen om mijn middel. Ik word weg getrokken van Luna wat zorgt voor een tegenstribbelende Ally. 'Au!' hoor ik. Met het horen van die stem stop ik gelijk. Die stem herken ik uit duizenden! 'Lucas?' zeg ik als mij los heeft gelaten. 'Wat ben jij boos zeg! Ik kon je bijna niet meer tegenhouden!' zegt hij en er verschijnt een lach op zijn gezicht. 'Dat komt, omdat zij een erge trut is!' roep ik nog steeds een boos. Ik zie Lucas een beetje terug deinzen. 'Sorry, ik ben gewoon zo boos over die foto! Iedereen die langs mijn kluisje loopt, ziet mij als een emotioneel wrak!' zeg ik zachtjes. 'Niet alleen de mensen die langs je kluisje lopen.' zegt Lucas zachtjes zodat ik hem bijna niet kan verstaan. 'Wat?' 'Ze heeft die foto naar iedereen in haar contacten gestuurd en die worden dan weer doorgestuurd. Inmiddels heeft zowat de hele school die foto gezien.' zegt hij. Ik voel de woede weer koken en bal mijn vuisten. Die trut! Blijkbaar ziet Luna dat ik weer boos word, want ze zegt iets wat mij helemaal niet aanstaat en waardoor ik nog bozer van word! 'Is er iemand in haar maandelijkse periode?' hoor ik haar vanaf de andere kant zeggen. Ik wil haar weer aanvliegen maar Lucas houd mij net op tijd tegen.

'Waar aan heb ik dit aan verdient?' vraag ik aan Lucas als ik weer wat rustiger ben geworden. Ik voel tranen over mijn wangen stromen. 'Geen idee, maar ik vind dat je er schattig uitziet op die foto.' zegt Lucas met een zwoele stem. Ik voel mijn wangen rood worden. Dit kan hij niet zeggen! Hij heeft een vriendin! Ik geef hem nog een waar-ben-je-mee-bezig blik wat een verwarde blik van Lucas oplevert. Ik negeer die blik en loop weg.

'Wat is hier aan de hand?!' galmt het door de gang. Het is de directeur! Ik wil weg rennen maar ik word tegen gehouden door Lynn. 'Gaat het, Ally?' vraagt ze bezorgt. 'Het gaat wel. Maar ik moet nu weg anders ben ik er geweest!' zeg ik terwijl ik langs haar probeer te gaan. 'Je kleding is helemaal gescheurd!' zegt ze mij negerend. Ik kijk naar mijzelf en zie inderdaad dat mijn kleding her en der kapot is. 'Kom jij maar even mee!' hoor ik de directeur achter me. Sh*t! Ik had weg moeten rennen toen het nog kon! Nu zit ik zeker in de problemen! Ik loop balend samen met Luna achter de directeur aan. Luna haar kleding is ook niet heel gebleven waardoor er een lach op mijn gezicht verschijnt. 'Wat sta jij nou stom te lachen?!' zegt Luna. 'Niks.' zeg ik kalmpjes. 'Stil jullie!' zegt de directeur. 'Naar binnen en blijf stil!' zegt hij terwijl hij de deur voor zijn kantoortje open houdt.

'Zo,' begint hij als hij ook zit. 'Wat is er gebeurt?' Ik en Luna beginnen door elkaar te praten wat een boze blik van de directeur oplevert. 'Luna begin maar.' Met tegenzin houd ik mijn mond dicht. 'Ik stond gewoon te praten met mijn vriendinnen toen ik Ally mij naam hoorde roepen. Ik draaide me om en ze vloog me aan. En ik weet niet eens waarom!' zegt ze. 'Ongelofelijk!' zeg ik boos. 'Nu mag jij je verhaal doen, Ally.' zegt hij kalmpjes. Hoe kan hij zo kalm blijven?! Dit is hartstikke erg!

'Ik was laatst in de biosscoop en toen gooide iemand cola over mij heen dus ik ging naar de wc...' ik laat de ruzie met Kyra er maar uit. Het gaat hem toch niets aan. 'En toen maakte Luna een foto. Vervolgens wilde ze die foto niet verwijderen, omdat ze ook zo'n goede reden heeft! (proef de sarcasme!) En toen kwam ik vanochtend op school. Iedereen stond mij aan te kijken. Ik had toen nog geen idee maar toen ik naar mijn kluisje liep werd alles duidelijk. Ze had die foto uitgeprint en opgehan..' 'Niet waar!' roept Luna door mij heen. 'Stil!' zegt de directeur en hij maakt een gebaar dat ik verder moet gaan. 'Ze heeft dus die foto op mijn kluisje gehangen. Maar dat is nog niet het enige! Alle puzzelstukjes vielen pas in elkaar toen ik hoorde dat ze het naar iedereen in haar contacten heeft gestuurd die vervolgens weer zijn doorgestuurd.'

Toen was het stil. 'Jullie hebben allebei zich niet aan de regels gehouden! Luna heeft uw privacy geschonden en u begon te vechten midden in school. Dus jullie zijn allebei schuldig. 2 weken nablijven en het plein schoonma...' zegt de directeur maar hij word onderbroken doordat de deur open wordt geslagen.

I'm in loveजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें