~6~

1.3K 50 1
                                    

De volgende ochtend word ik wakker door de lichtstraal die door de gordijnen komen. Ik zie dat Kyra ook al wakker is en op haar mobieltje zit. Dan ziet ze dat ik ook wakker ben. 'Ho,i lekker geslapen slaapkop? Het is al 10 uur!' zegt ze. 'hoelang ben jij dan al wakker?' Vraag ik aan Kyra. 'Ehmm één uurtje.' 'Je had me wakker mogen maken hoor!' zei ik. 'Nee jij hebt je slaap echt nodig na gisteren.'

'Zullen we ontbijten?' vraag ik. 'Ja is goed.' antwoordde ze blij. Ze zou vast honger hebben. We lopen naar de keuken en pakken 2 broodjes en we doen er lekker hagelslag op. Dan lopen we naar de bank en zetten de tv aan. Na even zappen hebben we iets leuks gevonden. 5 minuutjes later komen Lucas en Daan binnen. Ohhh nee ik heb mijn pyjama nog aan en die is zo kinderachtig. Ik pak snel een kussen en leg hem op mijn buik.

'En lekker geslapen Ally?' Vraagt Lucas. Ik bloos. 'Ja hoor!' antwoord ik. Ik zie Daan naar mij knipogen hij heeft vast iets door denk ik. 'Jullie?' vraag ik. 'Ja ook wel.' antwoordt hij. Dat valt er een pijnlijke stilte. Dan zegt Kyra iets geniaals. 'Wanneer gaan we deel 3 en 4 kijken jongens?' 'Ehmm vandaag?' zegt Daan. 'Nee, dan kan ik niet ik moet dan naar voetbal.' zegt Lucas.

Tuurlijk alle knappe jongens zitten op voetbal hij is vast de beste denk ik. Ik zie Lucas al een wedstrijd spelen die heel belangrijk is en ik zit daar aan de zijkant te kijken als zijn vriendinnetje. Hij rent naar het doel en... . opeens word ik gewekt uit mijn mooie droom. Het is Kyra.

'Morgen dan?' 'Ja Oké is goed! zeggen ik en Lucas in koor. Ik bloos. Ik kijk naar Lucas bloost hij nou ook? Na ja het zal wel niet. 'We moeten ook wat chippies of popcorn meenemen en wat drinken.' zeg ik. 'Daar zorgen ik en Daan wel voor!' zegt Lucas. 'Oh ja?' Hoor ik Daan verbaast zeggen en hij kijkt Lucas aan. 'Ehh ja wij zorgen daarvoor.' zegt Daan. 'Mooi nou mogen jullie aan de kant dan kunnen we verder met tv kijken!' zegt Kyra.

Ze gaan uit het beeld en lopen naar de tafel waar ze gaan eten. Ik pak mijn telefoon en stuur een berichtje naar Kyra. Dit kan ik echt niet hardop zeggen waar hun bij zijn. 

*zag ik het nou goed of bloosde Lucas net?*

*Geen idee! Ik keek een andere kant op denk ik. Maar waarom zal hij blozen? Hij heeft toch al een vriendin.*

We legden onze mobieltjes weg en gingen naar mijn kamer om ons om te kleden. Ik deed mijn nieuwe rokje aan met mijn lievelings shirtje en ik pak twee plukken van mijn haar en maak het er achter op mijn hoofd vast. Ik doe mijn make-up op en dan ben ik klaar. Kyra is ook al klaar en ze ziet er erg mooi uit. Dan pakt Kyra haar spullen in en gaat naar huis ze moest nog wat dingetjes doen zei ze.

Toen ze weg was klopte Daan op de deur. Hij kwam naar binnen. 'Wat vind je van Lucas?' vroeg hij onverwachts aan mij. Oh nee, dacht ik zou hij weten dat ik hem leuk vind? Hij zag mij zeker blozen daarstraks. Oké Ally, blijf cool niet overdrijven en niet zeggen dat hij stom is. Ik haal diep adem en zeg dat ik hem wel aardig vindt. Ik hoor wat op de gang. Ik ren Daan voorbij en zie Lucas in de gang staan. 'Wacht je bent nog niet weg? 'Vraag ik verbaasd. ''Nee, ik kwam net even Daan gedag zeggen en toen hoorde ik dat hij hier was.' Ik loop hem paniekerig voorbij naar de badkamer. Zou hij wat gehoord hebben? Waarschijnlijk wel de deur stond nog open! Ik pak mijn mobiel en app Kyra over wat er net was gebeurd. 10 minuutjes later heeft ze nog steeds niet gereageerd. Oké rustig blijven er is vast niets aan de hand.

Don't forget to follow, vote and comment!
xxx me


I'm in loveWhere stories live. Discover now