~44~

683 25 1
                                    

'Hè hè! Eindelijk lieg je niet meer!' zegt hij. Ik kijk hem vragend aan. 'Wat heeft Lars gezegd?' vraag ik. 'Het gaat er niet om wat hij gezegd heeft maar wat jij samen met hem hebt gedaan!' 'Zeg het dan!' roep ik boos. 'Je bent vreemd gegaan, Ally! Je bent vreemd gegaan met hem! Met Lars!' zegt hij boos. Ik kan het niet helpen en barst in lachen uit. 'Wat valt er te lachen?' vraagt hij verward. 'Ik ben niet vreemd gegaan met Lars toen we hadden! Wat heeft hij tegen jou gezegd?' vraag ik mij lach ophoudend. 'Hij zei dat je lekker kan zoenen!' zegt hij hard om zijn woorden kracht te zetten. 'Op de basisschool ja!' zeg ik lachend. 'Oh.' is het enige wat Lucas zegt. 'Ik voel me echt dom!' zegt Lucas zachtjes. 'Dat ben je niet! Je heel erg slim en lief en knap en nog veel meer.' zeg ik zachtjes. 'Dus je hebt alleen maar met heb gezoend op de basisschool?' vraagt Lucas aan mij. Sh*t! Ik kan niet zeggen dat ik 3 uur geleden nog met hem gekust heb! Dan wilt hij me niet terug. 'Ik heb wel nog een keer gezoend met hem.' zeg ik en ik zie Lucas al boos worden. 'Maar toen wad het uit tussen ons.' zeg ik naar de waarheid.

'Dus je hebt in een week sinds het uit is met die hufter gezoend?!' vraagt hij een beetje boos. 'Hij zoende mij maar ja we hebben gezoend. Maar het is wel uit tussen ons.' zeg ik. Oeps! Ik zie dat zijn gezicht veranderd na mijn laatste woorden. 'Maar die zoen betekende niks voor mij.' zeg ik terwijl ik een stap dichterbij Lucas ga staan. 'Zoende hij goed?' Vraagt hij. 'Niet zo goed als jij!' Zeg ik terwijl ik nog een stap ik zijn richting zet. 'Dat wilde ik horen!' Zegt hij en hij loopt naar mij toe en plaats zijn lippen op de mijne. Ik lach tegen zijn lippen aan. 'Betekent dit dat we weer bij elkaar zijn?' vraag ik hoopvol. 'Ja! Wat dacht jij dan!' zegt hij lachend en dan geeft hij mij weer een kus.

'Maar wat gaan we doen met Lars?' vraag ik. 'Hij denkt dat ik hem leuk vind, denk ik.' 'Ik heb geen idee maar we gaan hem wel terugpakken.' zegt hij met een gemene grijns op zijn gezicht waardoor ik moet lachen. 'Ik kan het doen aankomende zaterdag? Dan zou ik met hem naar de film gaan.' zeg ik. 'Zou je met hem naar de film gaan?' vraagt Lucas. 'Ja, om hem een soort van te bedanken dat hij mij steeds troostte enzo.' zeg ik. 'Heb je je zo verdrietig gevoeld de afgelopen dagen?' vraagt hij en ik knik. 'Sorry!' zegt hij terwijl hij mij overal kusjes geeft. 'Het is al goed!' zeg ik lachend.

Na nog even gepraat te hebben, lig thuis op bed. Ik heb natuurlijk Kyra, Ilse en Manouk een berichtje gestuurd dat ik en Lucas weer bij elkaar zijn en een uitleg. Daan weet het inmiddels ook al. Hij wilde bijna Lars gaan zoeken om hem een pak slaag te geven maar ik heb hem tegen kunnen houden. Ik staar nu naar het plafond denkend aan die stomme Lars. Hij had niet moeten liegen tegen Lucas en mij. Hij had gewoon moeten zeggen dat hij mij leuk vond. Niet dat ik hem leuk vind ofzo maar dan was hij voor mijn ogen niet zo'n grote sukkel zoals die nu is. Ik wil gewoon eten tegen hem aangooien! Zo boos voel ik me. 'Oeh dat is het!' Ik pak mijn mobiel, ga naar Whatsapp  en open de chat met Lucas. Ik zie die vervelende berichtjes van de afgelopen week. Ik verwijder die berichtjes en begin hem te appe.

*Ik heb een idee om Lars terug te pakken :)* stuur ik naar hem toe. Al snel reageert hij.

*Tell me! Ik hoop dat het een goed plan is! x*

*Nou dit is mijn plan: aankomende zaterdag ga ik met hem naar de bios. Ik doe net alsof ik hem leuk vind en dan als hij mij wilt gaan zoenen gooi ik drinken over hem heen en smijt ik er als laatst nog wat popcorn bij. Dan sta jij bij de deur van de zaal en maak je een foto als hij weg gaat of als hij naar de wc gaat ofzo*

* Goed plan! Ik hoop dat ik je nooit boos maak!:) x*

*Maar ik ga nu slapen. Lekker dromen over aankomende zaterdag! Mhuahahah! Nu voel ik me echt gemeen :( x*

*Je bent niet gemeen! Je bent het liefste meisje dat ik ken en dit verdient hij. Slaap lekker prinsesje xx*

*Slaap lekker x*

Dan leg ik mijn mobiel weg en val in een diepe slaap.

I'm in loveحيث تعيش القصص. اكتشف الآن