~36~

775 29 2
                                    

De dagen in Spanje gingen snel voorbij. Nadat ik en Daan afscheid hadden genomen van onze vrienden, zijn we met de auto naar Schiphol gereden. En via het vliegtuig kwamen we in Spanje aan. Daar werden we gebracht naar een huisje dichtbij het strand. Het huisje is echt geweldig! Ik slaap wel samen met Daan op de kamer maar op dat na is het perfect!

Mijn ouders hebben alles uitgelegd toen we op weg waren naar Schiphol. Na hun uitleg voelde ik me wel schuldig en dom. Schuldig, omdat ik hun trouwdagdatum was vergeten. Dom, omdat ik dacht dat we gingen verhuizen en dat heb ik ook aan mijn vrienden verteld die vervolgens vroeg in de ochtend op gingen staan om ons tegen te houden om niet te verhuizen. Maar ik ben erg blij dat we niet gaan verhuizen. Alle verdrietige gedachten waren gelijk verdwenen toe ik erachter kwam dat we niet gingen verhuizen en dat we naar Spanje gingen.

Toen we aankwamen in Spanje hebben we niet veel gedaan. We zijn eigenlijk alleen maar op het strand gelegen.
En we zijn naar de supermarkt gegaan voor eten. Wat wel grappig was, was dat er een jongen steeds naar me keek op het strand. Hij weet natuurlijk niet dat ik al een vriendje heb :). Oh wat ben ik blij als ik hem weer zie. We hebben wel berichtjes naar elkaar toe gestuurd maar toch kan ik niet wachten om hem een knuffel te geven. Vervolgens zijn we lekker uit eten gegaan bij een restaurantje dat grensde aan het strand.  Ik nam natuurlijk pizza! I love pizza! Als er iets is waar je me wakker voor kan maken is het pizza... en chocola natuurlijk!

De tweede dag zijn er naar de stad geweest. We zijn wezen shoppen! Ik heb veel gekocht! Allemaal leuke zomer dingetjes maar ook kleding voor in de herfst en de winter. Helaas komt de kou er weer aan. Mijn moeder, vader en broer hebben verder ook kleine dingetjes gekocht. Toen zijn we naar de supermarkt gegaan om eten te kopen voor het avond eten. We hebben avond gegeten en daarna leuke spelletjes gedaan.

De derde dag zijn we met de metro naar een park gegaan. Het was erg mooi. Daan vond het minder leuk. Dat merkten we aan zijn vele geklaag en gevraag of we eindelijk weg konden gaan. Na foto's gemaakt te hebben en rond te hebben lopen, zijn we vetrokken naar huis. Daar heb ik gelezen, avond gegeten en zijn we gaan slapen.

De vierde dag zijn we gewoon thuis gebleven. We moesten alvast wat dingetjes in pakken aangezien we de volgende dag zouden vertrekken. Om eerlijk gezegd te zijn denk ik dat mijn koffer veel te zwaar is! Ik heb namelijk zo veel gekocht dat het gewoon moeite kostte om mijn koffer dicht te krijgen.

Morgen gaan we dus weg. Weg van Spanje en weg van de zon. Er is één ding wat ik niet ga missen en dat is het rood worden. Halverwege onze verblijf ben ik erg rood geworden op mijn borst en mijn hoofd. Het komt door de zon die zo vel schijnt, dat je niet eens door hebt dat he verbrand. Gelukkig is het snel weg getrokken waardoor ik nu een beetje bruin ben geworden.

Als ik thuis ben, moet ik gaan leren. Ik moet leren voor de toetsen die ik gemist heb. Wat op zich wel balen is. Maar ik zou deze vakantie voor geen goud willen missen. Mijn ouders hadden verlof gevraagd aan school zodat we mee konden gaan om hun trouwdag te vieren. Ze kregen toestemming. Maar als ze geen toestemming zouden krijgen, zouden ze mij en Daan gewoon ziek hebben gemeld. Zo zijn mijn ouders.

Ik heb eerlijk gezegd wel weer zin om naar huis te gaan. Ik heb geen zin in school maar wel weer zin om mijn vrienden te zien. Waarschijnlijk gaan we heel erg lachen over het misverstand dat we gingen verhuizen. Nu ik eraan terug denk moet ik al glimlachen. Wat dom van mij!

I'm in loveWhere stories live. Discover now