~12~

1.2K 43 6
                                    

Ugghhh. Ik word wakker en voel dat ik heel erg moe ben. Ik heb de eerste schoolweek overleefd! Geef mij nu maar weer vakantie! Al dat huiswerk en die toetsen die al snel komen! Maar gelukkig is het nu weekend en kan ik iets voor mezelf gaan doen. Dit word een childagje! Houd ik mezelf voor. Ik sta op en ga onder de douche. Als ik klaar ben met douchen, trek ik mijn dierenpak aan en ga ik op mijn bed zitten met mijn dagboek. Ik heb hier lang niet meer ingeschreven, zeg! Ik moet het weer eventjes update.

Lief dagboek,
ik heb zolang niet meer hierin geschreven dus hier komt een grote update! Eerst mijn zomervakantie. Ik ben naar Portugal geweest en het was daar heerlijk weer! We hebben een kasteel bezocht, we zijn gaan kanoën, we zijn gaan shoppen, we hebben stadjes bezocht, we zijn naar het strand geweest en nog veel meer. We zaten in een appartement in Porto en Lissabon. Bij Porto op het strand heb ik wel knappe jongens gespot. Maar niemand komt in de beurt van Lucas.
Ja, Lucas. Er is zoveel gebeurd met hem. Daar tussen zitten ook  gênante gebeurtenissen. 
Maar ook leuke en minder leuke. Laat ik maar beginnen met de minder leuke gebeurtenis. Hij heeft ene vriendin! Ik heb haar gezien en natuurlijk voelde ik me verdrietig. Ik heb dat meisje gestalkt op instagram en ik ben tot de conclusie gekomen dat zij veel knapper is dan mij. Met haar lange blonde krullende haren en met haar diep blauwe ogen wint ze het van mij met mijn stomme steile bruine haren en mijn  zoveel voorkomende groene ogen. Ugghh hierdoor voel ik me niet echt beter. De leuke dingen dat ik met Lucas heb mee gemaakt zijn de twee filmavonden. Die waren toch echt geweldig! En de gênante gebeurtenis was toch echt in de klas. Wij botste tegen elkaar aan en ik moet weer met mijn stomme kop domme opmerkingen maken! En toen liet Luna me ook nog eens expres vallen. Oh ja, en vergeet de gebeurtenis met de krultang niet. Ik liet de krultang op mijn bureau liggen, Lucas kwam binnen om de krultang van mijn bureau af te halen want het begon te ruiken, maar toen hij de krultang had gepakt kon hij de tekening van hem zien die ik had gemaakt. Die tekening lag open en bloot op mijn bureau! 
Mijn bureau! Ja die is weer volop in gebruik door school. Ik heb de eerste schoolweek achter de rug. Het enige gênante gebeurtenis was dus met  Lucas dat ik tegen hem aan botste.
Maar een onderwerp waar ik wel mee zit is Kyra. Ze is op eens afstandelijk, niet meer bereikbaar enzo. Ik zou niet weten wat er  is met haar. Maar ik kom er wel achter denk ik. Hoop ik.
Xoxo Ally

Ik leg mijn dagboek weg en ik begin te netflixen. Ik kijk de serie pretty little lairs. Het is leuk maar ik stop toch met kijken. Ik wil weten wat er met Kyra aan de hand is. Ik ga het gewoon aan haar vragen dus app haar of ze wil afspreken. Na een uur heb ik nog steeds geen antwoord. Ik kleed me aan, doe wat make-up op en loop naar Kyra haar huis. Haar huis is naast de onze dus dat is fijn. Als ik voor de deur sta, bel ik aan. De moeder van Kyra doet open. 'Hoi Ally.' zegt haar moeder. 'Hoii, is Kyra er?' vroeg ik. 'Nee, ze is in het winkelcentrum met een meisje.' zegt haar moeder. 'Oh, oké. IK ga dan maar weer. Doei.' zeg ik teleurgesteld en ik loop weer terug naar mijn huis.

Heeft Kyra een nieuwe vriendin? Wil ze geen beste vriendinnen meer zijn? Dat soort vragen schieten als vuurwerk door mijn hoofd. Ik ben een beetje boos en het meeste teleurgesteld. Vroeger deelde we altijd alles, We vroegen elkaar altijd of ze mee wilden mat wat we ook gingen doen en nu. Nu... is dat blijkbaar niet meer zo. Ugghhh. Ik pak een boek erbij en begin te lezen.

Ik kan me aandacht er niet bij houden. Ik leg het boek weg en app Ilse of ze wil afspreken. Gelukkig! Zij reageert al snel. Eventjes staat ze bij mij voor de deur. 'Laten we naar het winkelcentrum gaan.' stelt Ilse voor. 'Goed idee.' zeg ik en ik trek al mijn jas aan. Ilse volgt mij voorbeeld en 5 minuutjes later zitten we op de fiets richting het winkelcentrum. 'Ik heb een nieuwe broek nodig en een shirtje is altijd leuk.' zegt Ilse. 'Ik heb niet echt iets nodig maar iets nieuws is altijd leuk.' zeg ik.

Als we het winkelcentrum hebben bereikt, zetten we onze fietsen neer en lopen we het o zo bekende winkelcentrum binnen. Ik loop nog niet eens 5 meter het winkelcentrum in en dan zie ik haar staan. Met haar. Ik zie Kyra staan met het vriendinnetje van Lucas. Ik kijk vol ongeloof naar de twee die gezellig aan het kletsen met elkaar zijn.  



I'm in loveWhere stories live. Discover now