Trening med Emre

89 12 8
                                    

Jeg løper hjem. Denne gangen uten at noen følger etter meg, heldigvis. Når jeg kommer hjem går jeg inn i stuen. Alle sitter i enten en av sofaene eller i en stol og holder på med noe. Egil og Majvor snakker sammen. Han har armen rundt henne og kysser henne på tinningen flere ganer. Jeg sukker et lydløst sukk og ser videre på Morten. Han leser avisen. Miranda holder på med kryssord, og Elise og Emre sitter på telefonen.

Når jeg kommer inn i rommet, flytter alle blikket sitt på meg. "Hva var det de Mektige ville?" Morten bretter sammen avisen og legger den på fanget sitt. "De prøvde en ny test på meg. Jeg besto," sier jeg og gir dem et lite smil. De nikker og fortsetter med det de holdt på med før jeg kom. Jeg lurer på hvorfor de ikke spør mer, men tenker at Elise allerede har sett hva som skjer og fortalt det. Emre legger telefonen i lommen før han reiser seg og kommer mot meg. "Blir du med opp?" mumler han og går forbi meg før jeg får svart. Selv om jeg vet at han ikke ser meg, nikker jeg og følger etter han.

Vi går inn på rommet hans. Når jeg tenker meg om, har jeg ikke vært på rommet hans. Det er helt annereldes enn Egil sitt. Han har en stor grå sofa og 2 stoler. På den ene veggen henger det bilder av alt slags. På veggen som er parallell er det kun glass. Hele veggen er et vindu.

Hvorfor har de egentlig rom? De er nesten alltid i stuen eller ute og jakter. Noen få ganger er de inne på rommene sine, og det er bare hvis de skifter klær. Vi sover jo ikke. Hvorfor trenger de soverom da? Er det for å virke normale?

Emre setter seg i en av stolene, og jeg setter meg på den andre stolen. "Så, hvordan går det med deg? Går det bra?" Emre snakker med en stemme som bare gir hint av ro, men også litt bekymring. "Det går bra med meg, jeg er bare litt sliten etter testen," sier jeg og lener hodet først til venstre så høyre for å mykne spenningen i nakken. "Hva var egentlig den testen?" Jeg ser på han et lite sekund. Har ikke Elise fortalt det? Så hun ikke hva som skjedde? Jeg rister tankene vekk og svarer. Mens jeg snakker nikker han og gnir seg på haken. "Vet du hvorfor de gjør disse testene på deg?" Jeg nikker. "De sier at de aldri har hatt en så sterk vampyr. I hvert fall ikke så ung. De sa også at jeg kan trene opp kreftene mine". "Du er ganske sterk da," Emre ler litt. Latter smitter meg og jeg begynner også å le.

"Vi kan jo jobbe med kreftene dine". Emre ser seg rundt i rommet. "Prøv å løfte den boken på bordet der borte," han peker på en liten rød bok. Jeg ser på den og tenker at jeg skal løfte den. Deretter legger jeg den forsiktig ned. "Bra! Det ser jo ut som du har kontroll på små ting. Hva med den store vasen i hjørnet?" Jeg ser skeptisk på vasen. Tenk hvis jeg ødelegger den. Den ser ganske tung ut. "Jeg vil ikke ødelegge den". Jeg snur hodet mot Emre. Han bare rister på hodet og ler. "Hvis du ødelegger den går det fint! Den er ikke så dyrbar". Jeg nikker og ser bort på vasen. Sakte, men sikkert løfter jeg den. "Kjempebra, så setter du den rolig ned igjen". Jeg gjør akkurat som Emre sier. Setter den rolig ned, akkurat som den sto før. Jeg kan kjenne at hodet mitt pumper litt, men prøver å ikke tenke på smerten.

"Det ser jo ut som du har stålkontroll!" Emre ser på meg med et stort smil. Jeg mumler et lite takk og gjenngjelder smiler. "Vi kan jo prøve å jobbe med kraften din!" Jeg klør meg på armen, selv om det ikke klør. Han nikker. "Så, hva liker du best av serier eller filmer?" Jeg blir litt overrasket av spørsmålet, men kommer på at han må jo prøve å få meg til å skifte mening til det motsatte. "Jeg liker best filmer!" sier jeg bestemt. "Filmer? Hvorfor det? Serier er jo best!" Emre ser på meg med smale øyne. Han konsentrer seg veldig. Jeg kan kjenne kraften hans i hodet mitt, men prøver å ikke gi slipp på at filmer er best. "Fordi man ikke trenger å sitte hver kveld hele kvelden for å bli ferdig med det man ser på". Jeg smalner øynene mine også. Konsenterer meg om å ikke slippe han inn. Til slutt må jeg gi meg. Jeg klarer ikke å holde skjoldet lenger. Han er for sterk og klarer å komme gjennom. Jeg sukker og tenker over hva som egentlig er best. Filmer eller serier?

Hva liker dere best? 😝
Filmer eller serier? 🙈
Litt sent kapittel, men jeg var hos en venn 😅

Den sterkesteWhere stories live. Discover now