Dette ender nå...

47 8 2
                                    

Alle er ikke nyfødte! Jeg visste at 6 av dem ikke var nyfødte fordi de var så rolige, men alle de andre. De virket så utålmodige og øynene var knallrøde. Alle musklene var strammet, og det virket som at de ikke hadde noe peiling på kamp. Alt var bare skuespill. Jeg ser ned på foreldrene mine. De reiser seg opp og retter litt på klærne. Jeg ser utålmodig på dem. Hvordan kunne de gjøre dette?  

Deretter går de et par skritt bakover. "Som du kanskje ser, har noen av vennene deres kommet over på vår side". Jeg puster dypt inn og snur meg. Willy, Diana og Celin ser allerede på meg. Hvordan? De sviktet meg! De sviktet oss! De sviktet de Mektige! Hvordan kunne de? Alle 3 gliser mot meg. Jeg gir de et ondt blikk før jeg ser tilbake på foreldrene mine.   

"Ja? Hva har du tenkt til å gjøre nå da?" Far snakker i en lekende tone og gliser som en gris. De er noen forrædere, noen svikere, løgnere! Idioter! Jeg kjenner at energien vokser inni meg. Den sprer seg raskt fra topp til tå, ut armene mine. Musklene strammes. Noen store forrædere! Jeg ser mot alle 3 og kaster energien min på dem. Man kan se 3 store kule av elektrisitet komme mot dem. De rekker ikke å reagere før de fyker bakover. "FORRÆDERE!" skriker jeg mot dem. De blir kastet bakover. Man kan se at elektristieten tar dem, og kroppene deres faller fra hverandre. Mange av de på laget mitt har kommet seg fri og river hodene av mange fra foreldrene mine sin side.  

Lina kommer opp ved siden av meg. Hun gir meg et lite smil og nikk før hun ser på foreldrene mine. Jeg vet allerede hva hun skal gjøre så det overrasker meg ikke når foreldrene mine begynner å skrike og falle ned på knærne. 

Jeg tar et par skritt mit dem. "Dette ender nå," sier jeg og tar tak i hodene deres. De klarer ikke å fokusere på grunn av smerte illusjonen som Lina gir dem. Jeg smeller hodene deres mot hverandre. Det høres ut som knust glass når hodene deres treffer hverandre. 

Jeg går bort til de Mektige. Alle har samlet seg. Ingen er heldigvis farligskadet. Emre har brukket 1 ribbein, men det gror raskt igjen. Oskar har fått et bitemerke i armen, men Alida klarte å suge ut giften før den spredde seg. 

Vi samler alle de livløse kroppene i en haug. Alida skyter ut flamme fra pekefingeren sin som sprer seg på alle kroppene. Jeg ser en siste gang på de hodeløse foreldrene mine før de brenner opp... 




Den sterkesteWhere stories live. Discover now