Sterkere kraft

55 8 6
                                    

"De mektige vil snakke med deg, Maria". Egil kommer helt bort til oss. Jeg trekker meg ufrivillig ut av klemmen. Hvorfor vil de snakke med meg akkurat nå? Nå som jeg er i armene til Emre. Nå som det er så koselig. Nå som jeg slapper 100 % av? Jeg sukker. "Greit, la oss gå da".

"Hva er det dere vil?" Jeg begynner å snakke før jeg har kommet helt inn i de Mektiges rom. Anita og Steffen står midt i rommet. Jeg ser overrasket på de. Hva gjør de her? Når de Mektige vil snakke med meg, vil de som oftest snakke alene med meg. "Vi vil at du skal få et bedre skjold". Jeg bare nikker. "Derfor skal Steffen lære deg hvordan du skal flytte skjoldet ditt ut av kroppen og omringe andre". "Ok," sier jeg og nikker. Det har jeg aldri tenkt på faktisk.

"Ok, det er viktig at du konsentrer deg 100 %". Jeg lukker øynene og prøver å se skjoldet rundt meg. "Tenk på at du skal flytte skjoldenergien ut". Jeg gir et lite nikk og ser for meg at jeg flytter energien ut av kroppen, men det går bare ikke. "Tenk på hvilke farger energien har, hvor sterk den er, hvordan den ser ut". Jeg prøver å se for meg alt sammen, men det går ikke. Hvilken farge er egentlig skjoldenergien? Blå? Gul? Rød? Kanskje lilla? Hvor sterk er den? Er den sterkere enn alle de andre kreftene jeg har? Varierer kraftens styrke fra person til person?

"Maria!" Jeg åpner øynene og ser rett inn i øynene til Steffen. "Du må konsentrere deg!" Jeg sukker og sier; "Jeg prøver, men det er vanskelig. Hvordan skal jeg se for meg kraften når jeg ikke vet hvordan den ser ut?" Steffen nikker og tar et par skritt bakover. "Derfor har vi motiavasjon!" Han peker på Anita. "Jeg skal blende Emre med min skjønnetskraft, og det vil du jo selvføglelig ikke. Derfor må du bruke skjoldkraften din på Emre". Jeg ser forrvirende på Anita, deretter på Steffen. "Ja, fordi Emre er jo kjæresten din". Jeg rister raskt på hodet. Kanskje litt for raskt. "Nei, vi er bare venner". Jeg snur meg mot Emre. Han gir meg et trøstende smil og trekker på skuldrene.

"Greit, prøv å beskytt Emre med skjoldkraften din". Jeg nikker og ser på Emre. Han ser på Anita. Øynene er gale etter henne. Han biter seg i underleppen gjentatte ganger. Hendene hans skjelver. Jeg ser nøye på Emre. Hvordan kan hun gjøre det? Jeg kjenner at energien min beveger seg. Det er jeg som beveger på energien. Jeg flytter energien over til Emre. Han rister på hodet. Hele han kommer tilbake. "Hvor er jeg? Hva skjedde?" Jeg stopper å bruke skjoldenergien. "Bra, Maria! Etterhvert kan vi bruke andre krefter som du må bruke skjoldenergien din på". Jeg nikker. Det var jo ikke så vanskelig. Hvorfor var det så vanskelig å starten?

Plutselig faller jeg ned på knærne. I refleks tar jeg hendene opp til hodet. "Jeg vil tilbake til mitt gamle liv. Tilbake til vennene mine, tilbake til maten, tilbake til sommer og sol". Jeg klarer ikke å se foran meg. Øynene mine har aldri vært så åpne før, men alt jeg ser er svart, ingenting.....

God jul!
Ekstrakapittel siden det er jul 😊🎄
Håper dere liker det😅

Den sterkesteWhere stories live. Discover now